Agile-, SAFE-, SCRUM- en Lean- Implementaties

Zowel onze klanten in de publieke als private sector adopteren Agile-methodes en Organizational Frameworks voor software- en systeemontwikkeling. In de afgelopen 10 jaar hebben we uiteenlopende opdrachten uit mogen voeren om implementaties van Agile- en LEAN- toepassingen te mogen ondersteunen. Dit hebben we gedaan in de vorm van training, coaching (LEAN- en Agile- Coaches), certificering, advies, ondersteuning en improvement planning en -begeleiding.

logos3

Onafhankelijke dienstverlening

Global Project Performance is onafhankelijk in de keuze voor managementmethodes en -frameworks. Hierdoor kunnen wij onze klanten centraal blijven stellen in het voorstellen van oplossingen, diensten en producten. Global Project Performance is geaccrediteerd voor de inzet van SAFE, Agile PM (DSDM), SCRUM, PRINCE2 Agile, LESS en Lean Six Sigma. De afgelopen paar jaar heeft SAFE met name een vlucht genomen.

safe

Recent uitgevoerde Agile- en LEAN-opdrachten

De afgelopen periode hebben we uiteenlopende opdrachten uit mogen voeren voor onze klanten zoals: PTT Post, BOOKING.COM, ARUP, VIVAT, Equiniti KYC Solutions, SIA Partners, Gemeente Amsterdam, Rabobank, Parkmobile, Radboud Universitair Medisch Centrum, PON, Politie Gelderland, SNS REAAL, DDL Diagnostic Laboratories, Royal Bank of Schotland, Ministeria van Sociale Zaken, Inspectie SZW en ARAG.

Afbakening organisatie-ontwikkeling en -integratie

As “full service”  dienstverlener en specialist op het vakgebied van project- en verandermanagement, kunnen wij uw organisatie helpen om het toepassingsgebied van Agile- en Lean- Development goed af te bakenen en te borgen. Niet alle veranderingen en projecten zijn gericht op software- en systeemontwikkeling. Wij kunnen u ondersteunen bij het kiezen van het juiste gereedschap voor de juiste klus. Zo is voor de bouw van een ziekenhuis een klassieke projectmanagementmethode bijvoorbeeld meer geschikt.

Bestaat er in uw organisatie behoefte aan de ondersteuning van Agile Development?

Is uw interesse gewekt en hebt u nog geen ervaring met Global Project Performance? Neem dan eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken: 030 22 11 87.

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.