Inhuur PPM-, AGILE- en LEAN- Professionals

Bent u op zoek naar een ervaren projectmanager voor het leiden van een belangrijk project of programma? Of zoekt u een ervaren SCRUM Master, Lean Black Belt of projectondersteuner?

Global Project Performance beschikt over een zeer uitgebreide pool van professionals voor het leiden van uw belangrijkste veranderinitiatieven. Wij zijn in staat om op zeer korte termijn top professionals aan u voor te stellen die ervaring hebben in uw branche, die uw opdracht feilloos volbrengen, volwassen en competent zijn in het hanteren van uiteenlopende managementmethodes, en die tenslotte een aanwinst voor uw teams zijn.

professionals

Voor welke professionals kunt u bij Global Project Performance terecht?

  1. Projectmanagers, Hoofd Projectmanagement, specialist projectmatig werken.
  2. Agile Coaches, SCRUM Masters, Product Owners.
  3. Lean Consultants, Lean Black Belt, Lean Green Belt.
  4. Projectondersteuners, programmaondersteuners, portfolio-ondersteuners.
  5. Programmamanagers en programmamanagementspecialisten -consultants.
  6. Portfoliomanagers en portfoliomanagementspecialisten en -consultants.

Top klanten

Global Project Performance verleent haar diensten aan meer dan 500 top organisaties in de publieke en private sector. Hebt u nog geen ervaring met ons? Neem dan contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. U kunt bij ons rekenen op maatwerk, klantgerichtheid en concurrerende prijsstelling.

logos3

Enkele recent uitgevoerde opdrachten

Zeer recent hebben we onder meer de invoering van een digitaal personeelsdossier geleid voor een grote scholengemeenschap; we hebben een project en een programma op het gebied van veiligheidsmanagement voor het Ministerie van SZW ondersteund en gecoacht; we hebben een warehouse met duizenden artikelnummers verhuisd van Italië naar Nederland (fysiek, financieel, organisatie, ICT, SAP); we hebben een Europees innovatieprogramma voor Rijkswaterstaat in lijn helpen brengen met best practice standaards voor programmamanagement (MSP); we hebben SCRUM Coaching geleverd voor PON; we ondersteunen en coachen bij de invoering van Lean Six Sigma bij DDL Diagnostic Laboratory.

brzo

Interesse gewekt? Wij stellen u graag voor aan onze geschikte kandidaten

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op: 030 22 11 987. Zodra we uw wensen in kaart hebben gebracht, stellen we u graag voor aan enkele van onze geschikte kandidaten. Dit kan als dat gewenst is op zeer korte termijn worden gedaan.

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.