Praktijktrainingen, Certificering & Workshops

Global Project Performance is dé specialist en opleider voor Project Professionals in Nederland. We beschikken over de meest uitgebreide en complete portfolio van gecertificeerde en niet-gecertificeerde trainingen op het gebied van project portfoliomanagement, verandermanagement, Agile- en Lean- Development, leiderschap en gedragsvaardigheden.

lws

Incompany trainingen en workshops op maat gemaakt voor uw organisatie

Voor veel klanten leveren we trainingen incompany die we in veel gevallen volledig op maat maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat deze volledig aansluiten op de praktijk van de deelnemers en de doelstellingen van de organisatie. Het kan gaan om zowel geaccrediteerde trainingen met examen als om niet-geaccrediteerde trainingen. Wanneer u bij ons een incompany training inkoopt dan ontvangt u kosteloos een implementatie workshop om de kennis en vaardigheden te borgen. Deze voeren we meestal enkele maanden na afloop van de training uit.

zodiac

Global Project Performance levert haar diensten aan meer dan 500 organisaties in de publieke  private sector. Tot onze incompany klanten behoren de meeste ministeries, vele gemeenten, en ondernemingen zoals Heineken, Vodafone, Park Mobile, NS, Philips en vele anderen. Een aantal van onze klanten treft u hier >>>

logos3

Accredited Training Organisation en CEDEO-Accreditatie

Global Project Performance is officieel geaccrediteerd door APMG International en door PEOPLECERT. Onze organisatie en Quality Management System voldoen aan de hoogste eisen. Jaarlijks worden onze systemen, processen, organisatie, trainers en cursusmaterialen onderworpen aan een grondige her-assessment.

Door CEDEO (keurmerk van HR-managers) zijn we ook geaccrediteerd. Onze incompany trainingen en samenwerking worden met een 9 gewaardeerd.

Open trainingen maandelijks door heel Nederland – 100% score examens

U kunt onze open trainingen maandelijks bijwonen door heel Nederland. Onze score voor examens ligt tegen de 100%, ook voor Practitioner-examens.

illustraties_26-27-01

Registreer als Preferred Supplier en bespaar 25% op uw opleidingskosten

Is uw interesse gewekt om samen te werken met Global Project Performance? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Wij leveren niet alleen de beste resultaten en een  uitstekende klantenservice. U bespaart bij ons al snel 25% op de inkoopkosten van uw opleidingsbudgetten.

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.