Je bent hier: 

INHUUR VAN PROJECTPROFESSIONALS

Regelmatig komt het voor dat onze klanten niet beschikken over taakvolwassen professionals met voldoende ervaring om sleutelposities in te vullen binnen de belangrijkste projecten en programma’s van de organisatie.

Zij kunnen bij Global Project Performance terecht om hun belangrijkste veranderinitiatieven te laten leiden of te laten ondersteunen door professionals met ervaring die de klus tot een goed einde kunnen brengen in samenwerking met uw teams.

In de afgelopen jaren hebben we duizenden mensen opgeleid op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement. In het uitgebreide netwerk dat we hebben opgebouwd, bevinden zich vele professionals die u op tijdelijke basis via Global Project Performance kunt inhuren. Deze mensen kennen we vanuit de trainingen persoonlijk en met de meesten hebben we meerdere gesprekken gevoerd. Door deze relatie zijn we in staat om een goede match te maken tussen de vraag van onze klanten en de kandidaat.

Projectprofessionals van Global Project Performance

Professionals van Global Project Performance beschikken over de relevante projectmanagementcompetenties en praktijkervaring in uw branche om als volwaardig lid van uw projectorganisatie mee te werken en sleutelposities te bekleden. Zij beheersen de fijne kneepjes van het vak en weten hoe je mensen mee kunt krijgen in veranderingen. Ze beschikken over de certificaten van de methoden die uw organisatie toepast.

Voordelen

 • Zorgvuldige werving en selectie van professionals.
 • Korte termijn beschikbaarheid.
 • Wij nemen eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de opdracht.
 • Tevreden referenties voor elke kandidaat.
 • Waarborgen van continuïteit.
 • Aanvullende specialistische expertise.
 • Adequate randvoorwaarden voor succes.
 • Bijdrage aan de professionalisering van uw teams.
 • Regelmatige evaluatie en feedback.

Kwaliteitsborging en bewezen resultaat

Bij het voorstellen van kandidaten organiseren we ook dat u de referenties van de kandidaten persoonlijk kunt spreken om te vernemen uit de eerste hand wat de ervaringen zijn. Tevens zullen we aan de referenties vragen om de kandidaat met terugwerkende kracht te scoren op kwaliteiten zoals eigenaarschap, initiatief, samenwerking en communicatie, resultaat, technische kennis, organisatie en planmatig werken, rapportage en andere belangrijke competenties.

Bij de start van de opdracht zijn we nauw betrokken. Bij de uitvoering van de opdracht monitoren we de voortgang en de prestaties zodat we er samen met u voor kunnen zorgen dat u waar voor uw geld krijgt.

Vergroot uw arbeidsmarktbereik

Indien organisaties het wensen is er ook de mogelijkheid om met kandidaten te werken die interesse hebben om in dienst te treden bij de organisatie. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Authorized Training Organisation (ATO) & Accredited Consulting Organisation (ACO)

Global Project Performance is niet alleen ATO maar ook ACO. Onze ervaring en ons inzicht in de organisatie van projecten en programma’s zijn voor onze klanten een groot voordeel. Het inhuren van een professional via onze organisatie is ook een gelegenheid om te beschikken over ons advies en onze input. Dit komt ten goede aan de kwaliteit van uw projectorganisatie.

illustraties_180-181-01

Branchespecialisatie

Op grond van onze jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het voor organisaties is dat nieuwe mensen snel aan kunnen voelen hoe de dynamiek van de organisatie in elkaar zit. Wij zijn in staat om Projectprofessionals te leveren met ervaring in uw branche. Ze spreken de taal van uw organisatie en zijn bedreven in het succesvol realiseren en ondersteunen van projecten en programma’s.

Welke Projectprofessionals kunt u inhuren?

We kunnen uw organisatie van dienst zijn met professionals op alle niveaus in de organisatie. In dit hoofdstuk van onze brochure treft u de volgende beschrijvingen:

 • Projectmanagers (IPMA C, B en A niveau).
 • Projectondersteuners (junior, medior, senior).
 • Programmamanagers.
 • Portfoliomanagers.
 • Agile Experts en Scrum Masters.
 • Lean Six Sigma specialisten.
 • MS Project, Project Server en SharePoint specialisten.

illustraties_32-33-01

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.