Je bent hier: 
Inhuur

Inhuur Agile coaches en scrum masters

Door de grote behoefte aan experts en ervaringsdeskundigen op het gebied van Agileontwikkelmethoden ontvangen wij van klanten regelmatig de vraag om we experts in de vorm van Scrum Coaches, Scrum Masters of Agile projectmanagers kunnen leveren om op tijdelijke basis een team te komen versterken.

Wanneer u onze Scrum Masters of Coaches inhuurt, dan zult u al snel merken dat ze uitblinken in stakeholdermanagement. Binnen de ene organisatie worden er goede resultaten geboekt in het werken met Scrum. In de andere organisatie komt het niet naar wens van de grond. Sturen op het borgen van de randvoorwaarden voor een succesvol Scrumteam wordt door onze professionals als een van de belangrijkste taken gezien. Verder zorgen onze Scrum Coaches dat de teams groeien in hun vaardigheden om succesvol innovaties te realiseren.

Autonomie als basis voor innovatie en groei

Scrum biedt een groot potentieel aan prestatieverbetering binnen ontwikkelproducten ten opzichte van de meer traditionele aanpakken. De grote mate van autonomie is de basis waarop deze prestatieverbeteringen tot ontwikkeling moeten worden gebracht. Dat is mogelijk wanneer alle direct betrokkenen de regels van het spel kennen en volgen, en wanneer de organisatie de randvoorwaarden veilig stelt zodat de teams succesvol kunnen zijn.

Scrum maar dan wel samen

Aan de andere kant is goed communicatiemanagement met betrokkenen buiten het Scrumteam waaronder het senior management van cruciaal belang zodat de organisatie zicht blijft houden op de ontwikkelingen binnen de organisatie. Het verankeren van Scrum in de organisatie als geheel is een belangrijke randvoorwaarde om het potentiële rendement te boeken. Onze Scrum Masters en Coaches zijn bedreven in het ontwikkelen van kaders en draagvlak om dit te bereiken.

Wat mag u verwachten van onze Scrum Masters en Agile Coaches?

  • Scrumteams die werken volgens de laatste inzichten en best practices op het gebied van Scrum.
  • Training en coachend leiderschap.
  • Implementatie en optimalisatie van Scrumtechnieken.
  • Goede balans tussen de technische en de mensaspecten in en rond het Scruminitiatief.
  • Groei van individu en team.
  • Functionele resultaten en directe benefits van Scrumproducten.
  • Scrum ontwikkeling binnen het raamwerk van de organisatie als geheel.
  • Een voortdurend verbeterende organisatie.

Certificeringen

Onze Scrum Masters beschikken naast uitgebreide praktijkervaring ook over relevante certificeringen zoals Certified Scrum Master, Agile Project Manager Foundation en Practitioner. Bovendien zijn ze in staat om ook samen te werken op basis van andere methoden en standaarden waaronder PRINCE2 en Lean Six Sigma.

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.