Inhuur

Inhuur Lean Six Sigma specialisten

In de dienstverlening wordt tegenwoordig veel gewerkt met Lean Six Sigma om de voortbrengingsprocessen te verbeteren en te optimaliseren. Om deze belangrijke verbeterinitiatieven in goede banen te leiden is kennis maar vooral ook ervaring op het gebied van Lean Six Sigma onmisbaar.

Global Project Performance kan uw organisatie versterken met ervaren Lean Six Sigmaspecialisten op alle niveaus. Met gevoel voor de organisatie, diepgaande praktijkervaring en volledige inzet ondersteunen en leiden ze uw verbeterteams om de projecten te plannen, uit te voeren, te beheersen en op te leveren. Kan uw organisatie haar prestaties verbeteren met Lean Six Sigma maar beschikt u niet over ervaren Green Belts, Black Belts of Master Black Belts? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en oriëntatie op de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Uitstel betekent al snel veel opbrengstverlies

De business cases voor Lean Six Sigma zijn over het algemeen indrukwekkend. Het gaat al snel over tientallen procenten kostenbesparing en verbetering van de effectiviteit en klanttevredenheid. Het inschakelen van externe professionals met ervaring is daarom in dit soort projecten zeker een aanrader wanneer u zelf niet beschikt over de benodigde ervaringsdeskundigen. Het voordeel van het werken met professionals van Global Project Performance is dat zij ook een katalysator zijn in het ontwikkelen en delen van kennis en ervaring op het gebied van Lean Six Sigma. Ons doel is steeds om ervoor te zorgen dat uw organisatie en haar teams zelfstandig verder kunnen en onafhankelijk zijn van externe professionals.

Referenties

Bij het voorstellen van kandidaten organiseren we ook dat u de referenties van de kandidaten persoonlijk kunt spreken om te vernemen uit de eerste hand wat de ervaringen zijn. Tevens zullen we aan de referenties vragen om de kandidaat met terugwerkende kracht te scoren op kwaliteiten zoals eigenaarschap, initiatief, samenwerking en communicatie, resultaat, technische kennis, organisatie en planmatig werken, rapportage en andere belangrijke competenties.

Wat mag u verwachten van onze Lean Six Sigmaspecialisten?

  • Uitstekend inlevingsvermogen in de organisatie, haar mensen en de processen.
  • Diepgaande inhoudelijke kennis.
  • Uitgebreide ervaring en goede resultaten in de praktijk.
  • Tevreden referenten.
  • Een professionele instelling en bijdrage aan de groei van uw organisatie.

Certificeringen

Onze Lean Six Sigmaspecialisten beschikken naast uitgebreide praktijkervaring ook over relevante certificeringen zoals Lean Six Sigma Green Belt, Black Belt en Master Black Belt. Bovendien zijn ze in staat om ook samen te werken op basis van andere methoden en standaarden waaronder PRINCE2 en Agile Project Management.

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.