Je bent hier: 
Inhuur

PROGRAMMAMANAGERS

Steeds meer projecten worden uitgevoerd onder de vlag van een programma omdat dit aanzienlijke voordelen met zich mee brengen.

Ook komt het veel voor dat programma’s gedreven worden door een strategie. In alle gevallen kunt u rekenen op onze programmamanagers om de dagelijkse leiding op zich te nemen voor uw belangrijkste programmainitiatieven.

Synergie, transparantie en focus op benefits

Onze programmamanagers zijn bedreven in het opzetten en organiseren van het programma in nauwe samenwerking met een vertegenwoordiging van uw business. Juist bij langetermijnontwikkelingen is het van belang om een initiatief in het begin goed te organiseren. Onze programmamanagers zorgen voor synergie door gerelateerde projecten gecoördineerd te besturen. Ze zorgen voor een ‘state of the art’- programmaorganisatie. En ze zorgen voor focus op de benefits om de gewenste ‘pull’ vanuit de business te mobiliseren. Onze programmamanagers kennen de dynamiek van een uitdagend en complex programma en zullen zich als een dienend leider manifesteren.

Inzicht en overzicht in uw programma

Het brengen van inzicht en overzicht in het programma voor alle betrokkenen is een van de belangrijkste doelen van onze programmamanagers. Daarnaast hebben zij een sterk bindende en mobiliserende invloed. Van onze programmamanagers kunt u onder meer het volgende verwachten:

  • Dynamisch stakeholdermanagement met gevoel voor verhoudingen.
  • Inrichting van governancestructuren.
  • Standaardisatie van programmabeheersing op maat.
  • Een ‘state-of-the-art’ ingericht PMO (Program Management Office).
  • Overzichtelijke statusrapportages.
  • Consistent financieel management, risicomanagement en resourcemanagement.
  • Een assuranceregime dat past bij de kenmerken van het programma.
  • Compliance met organisatiestandaarden en ‘auditing bodies’.
  • Goed opgeleide teamleden binnen projecten en de programmaorganisatie.

Certificeringen

Onze programmamanagers beschikken over relevante certificaten waaronder Managing Successful Programs (MSP) Practitioner, Management of Portfolios (MoP) Practitioner, Management of Risk (M_o_R) Practitioner en P3O Practitioner. Verder zijn ze gepokt en gemazeld in het vak van verandermanagement en de vaardigheid van transformational leadership.

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.