Je bent hier: 
Inhuur

PROJECTMANAGERS

Klanten die onze projectmanagers inhuren zijn op zoek naar mensen die de klus kunnen klaren. Geen mensen die met een theorieboek aan komen zetten, maar mensen die hun ervaring hebben opgedaan in de praktijk en die door vallen en opstaan het vak van projectmanager meester zijn geworden.

Ervaring en bewezen projectsuccessen wegen het zwaarst. Deze worden bevestigd door eerdere opdrachtgevers. Niet zelden zijn onze projectmanagers in het bezit van het zeer gewaardeerde IPMA B praktijkdiploma. Wat alle projectmanagers bindt, is de liefde en passie voor het vak en oprechte betrokkenheid bij onze klanten en hun medewerkers.

Springen op een rijdende trein

Vaak is het zo dat de projecten al onderweg zijn en dat onze projectmanager daarna pas opstapt. De aanleiding hiervoor kan divers zijn. Onze projectmanagers brengen snel en goed orde in projecten zodat de status van het project en de planvorming weer volledig in lijn zijn gebracht met de verwachtingen van de opdrachtgever en de belangrijkste stakeholders. Daarna zorgen ze ervoor dat het schip op koers blijft. Van onze projectmanagers kunt u verwachten dat ze uw project en teams zullen leiden met inzicht en betrokkenheid. Daarnaast zullen ze kosten noch moeite sparen om volledig aan uw verwachtingen te voldoen.

Inzicht en overzicht in uw projecten

Het brengen van inzicht en overzicht in projecten voor alle betrokkenen is een van de belangrijkste doelen van onze projectmanagers. Zij beschikken over de relevante certificeringen en zijn bovenal in staat om deze op praktische en effectieve wijze te hanteren. Van onze projectmanagers kunt u onder meer het volgende verwachten:

 • Een goed stuur in handen van de opdrachtgever.
 • Heldere projectvoorstellen en goede projectplannen.
 • Beknopte, concrete en overzichtelijke hoofdpuntenrapportage.
 • Goede beheersing van potentiële wijzigingen in het project.
 • Risico-evaluatie en eigenaarschap van risico’s op de juiste plek.
 • Transparante inrichting van informatiemanagement.
 • Meetings die gericht zijn op besluitvorming.
 • Tijdige en gepaste communicatie met betrokkenen.
 • Kracht in kwaliteitsplanning en kwaliteitsbeheersing.
 • Grip op de business case en in het bijzonder benefitsplanning.
 • Betrokkenheid van alle stakeholders.
 • Een goede sfeer in het team.
 • Groei in projectmanagement van betrokken medewerkers.

Showcase: Verhuizing distributiecentrum SUZOHAPP van Italië naar Nederland

SUZOHAPP is a technology company providing software and hardware for cash handling automation and self-service solutions to more than 25,000 customers throughout the world. SUZOHAPP’s technology enables automation for customers operating in a variety of end markets including retail, transportation, gaming, banking, vending and amusement. SUZOHAPP’s solutions include cash deposit, recycling, processing and payment systems as well as a broad range of self-service component technologies

Voor Suzohapp moeten wij de verhuizing van het distributiecentrum in Italië naar Nederland leiden. Binnen een tijdsbestek van enkele maanden was de klus volgens planning en goed geklaard. Het project omvatte onder meer de aanpassingen in het ERP-systeem, de fysieke verhuizing, training, financiën, ordering en voorraadbeheer.

Suzohapp

 

Certificeringen

De projectmanagers die we inzetten beschikken naast uitgebreide ervaring over het algemeen over diverse certificeringen zoals: PRINCE2, IPMA, MSP, Lean Six Sigma, AgilePM en/of Scrum. Vaak hebben ze ook diverse vaardigheidstrainingen gevolgd. Bij een intake zullen we samen met u kijken welke certificeringen relevant zijn.

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.