Je bent hier: 

Lean Start Up

Global Project Performance beschikt als Accredited Training Organisation (ATO) en Accredited Consulting Organisation (ACO) over een complete portfolio van Lean Start Up oplossingen waaronder trainingen en consultancy.

In de rechterkolom van deze pagina treft u de link naar de beschrijvingen van onze trainingen en implementatiediensten.

Global Project Performance werkt voor Top Organisaties

Global Project Performance levert al meer dan 10 jaar  praktische en kosten efficiënte oplossingen voor top organisaties in de publieke en private sector bij de professionalisering van Project Portfolio Management, Agile- en Lean- Management, Leiderschaps- en Competentieontwikkeling, en Inhuur van Professionals.

logos3

Start Ups voor Private en Publieke Sector, grote en kleine organisaties

Start Ups zijn ondernemingen met vernieuwende ideeën die regelmatig innovaties voort brengen, soms baanbrekend. Wereldwijd zien we steeds meer start ups ontstaan. Silicon Valley is een van de belangrijkste iconen. Maar ook in Nederland, onder andere in de regio Eindhoven, ontstaan steeds meer succesvolle start ups.

Naast vaak jonge ondernemers zien ook grotere organisaties, zowel in de private alsook in de publieke sector steeds meer de toegevoegde waarde van ondernemerschap in combinatie met een beproefde managementaanpak. Lean Start Up biedt deze beproefde aanpak en kan grote toegevoegde waarde betekenen voor ondernemingen, scholen, zorgorganisaties en overheden. In een tijd waarin veranderkracht belangrijker is dan ooit, is kennis van en ervaring met de LEAN Start Up onmisbaar om voorop te blijven lopen in uw sector.

Over Lean Start Up

De Lean Start Up combineert de principes van ondernemerschap met de principes van LEAN. Ondersteund door een beproefd managementproces gaan ondernemende managers, medewerkers en teams aan de slag om zo efficiënt en effectief mogelijk te voorzien in de behoeften van de klant. Niet het werken vanuit een blauwdruk gedachte en marketingplan, maar korte iteraties en interactie met de klant zorgen ervoor dat verspilling minimaal is en producten en diensten naadloos aansluiten bij wat de klant nodig heeft en waar deze voor wil betalen.

Lean Start Up Principes

De Lean Start Up methode is gebaseerd op 5 principes die worden ingebed in de aanpak om succesvolle uitkomsten te realiseren.

Het Lean Start Up Proces

Het Lean Start Up proces ondersteunt de ontwikkelingen van idee tot product. Elk van de onderstaande procesonderdelen wordt gemanaged met als doel om succesvolle oplevering te versnellen.

Positionering van de Lean Start Up als managementmethode

De onderstaande afbeelding laat zien waar u de Lean Start Up als managementmethode kunt positioneren in relatie tot Project Portfolio Management, en Lean- en Agile- management.

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.