Je bent hier: 

Agile PM Case Studies Klanten

Agile PM geniet een groeiende populariteit omdat het de kracht van Agile development (waaronder SCRUM) combineert met de kracht van projectmanagement. We zien dan ook dat steeds meer klanten in aanvulling op een SCRUM-training zich ook laten trainen en certificeren in de methodiek en technieken van Agile PM.

Global Project Performance levert haar diensten aan meer dan 500 organisaties in de publieke en private sector. Bekijk op deze pagina enkele van onze prestigieuze klanten en Agile PM Case Studies.

Booking.com : Inhouse Agile PM Training inclusief examen

Iedereen kent Booking.Com een Nederlands succesverhaal van deze tijd. Booking.com heeft aangetoond uiterst succesvol te zijn in dienstverlening die gebaseerd is op kennis van haar markten ondersteund door “state of the art” informatietechnologie. In de reisbranche verandert alles voortdurend en snel. Tegelijkertijd is de reisbranche een branche met hoge kostendruk. Cost leadership en klantkennis staan aan de basis van het succes van Booking.Com. Agile PM is de methode die de organisatie gebruikt om haar Agile product development in goede banen te leiden en deze te verankeren in de Business As Usual.

Global Project Performance traint de internationale teams van Booking.Com en bereidt hen tevens voor het op het internationaal gewaardeerde Agile PM Certificaat.

Booking.com

ARUP : Incompany Agile PM Fast Track training inclusief examens

“ARUP  are an independent firm of designers, planners, engineers, consultants and technical specialists offering a broad range of professional services. Through our work they make a positive difference in the world.” Voor ARUP verzorgt Global Project Performance al jaren trainingen en certificeringen waaronder PRINCE2, IPMA en nu ook Agile PM.

Arup

VIVAT Verzekeringen : Incompany Agile PM Fast Track training

VIVAT is een jonge organisatie, met jarenlange ervaring. Al honderdvijftig jaar helpen de organisaties die nu binnen VIVAT gebundeld zijn, hun klanten bij het vergroten van hun financiële zelfredzaamheid. Global Project Performance is de verkozen leverancier om de IT Development Teams en hun leiders te trainen bij de inzet van Agile PM als leidraad voor Agile product development.

Vivat

Equinity KYC Solutions : Incompany Agile PM Training

Equiniti KYC Solutions is an experienced Know Your Customer (KYC) technology and services provider. A trusted partner to leading financial institutions and banks since 2008. Our solutions enable quick and efficient onboarding of clients, getting them trade-ready as soon as possible.

Snelheid, efficiency, kwaliteit en flexibiliteit zijn kritische succesfactoren voor Equinity KYC Solutions. Agile PM biedt de organisatie een geschikt framework om haar IT development initiatieven succes te realiseren ten bate van de klant. Equinity KYC Solutions heeft daarom haar professionals en teams laten trainen en certificeren door Global Project Performance in Agile PM.

Equinity

SIA Partners : Incompany Agile PM Training inclusief examen

SIA Partners is een internationale management consulting firma die zeer goed staat aangeschreven. SIA Partners levert haar diensten aan 20% van de Fortune 500 bedrijven.

Om de projectmanagementvaardigheden van haar consultants te versterken met een flexibele en klantgerichte aanpak heeft SIA Partners medewerkers laten opleiden door Global Project Performance tot Agile PM Practitioner niveau. Tijdens een inspirerende, interactieve en praktische training hebben de deelnemers leren werken met de technieken en processen van Agile PM. Daarbij lag de nadruk op competentie ontwikkeling. De training is afgesloten met het officiele Agile PM Practitioner examen.

SIA

Gemeente Amsterdam

Binnen Gemeente Amsterdam worden projecten uitgevoerd met uiteenlopende management methodes. Daarnaast is er een toenemende behoefte aan “agile” manieren van werken. Daarom wordt Global Project Performance ingeschakeld voor het leveren van Agile PM training.

Diverse projectmanagers van de Gemeente Amsterdam zijn getraind en gecertificeerd op Agile PM Practitioner niveau. Hierbij werd gebruik gemaakt van de officiele APMG International accreditatie.

AMS

Overige klanten van Global Project Performance

Albert Heijn, Vodafone, International Card Services, Parnassia Groep, Ministerie van OCW en diverse andere ministeries, Tweede Kamer der Staten Generaal, ARUP, NS, Urenco, Hogeschool van Rotterdam, Erasmus MC, VIVAT Verzekeringen, Lentis, DUO, ABN AMRO, Sony, Politie Nederland, Gemeente Amsterdam, Rabobank, Aegon, Randstad en 500 andere top organisaties. Overige klantreferenties en verhalen >>>

Topklanten

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.