Change Management Case Studies klanten

Global Project Performance levert haar diensten aan meer dan 500 organisaties in de publieke en private sector. Bekijk op deze pagina enkele van onze prestigieuze klanten en Change Management Case Studies.

Vivat Verzekeringen

Voor VIVAT Verzekeringen hebben we onder meer een succesvolle Change Management training uitgevoerd. Binnen de organisatie is de afgelopen jaren veel kennis opgebouwd van management “best practices”. Deze kennis is onontbeerlijk. Om deze in de praktijk om te zetten in concrete prestatieverbetering is het belangrijk om de verandermanagement competenties te ontwikkelen. En dat is precies waar deze training in voorziet.

vivat merken

De training is afgesloten met het officiele Change Management Practitioner examen waarvoor alle deelnemers zijn geslaagd.

Succesvolle open trainingen

Met de Change Management accreditatie van APMG International loopt Global Project Performance voorop in Nederland. Aan onze succesvolle open trainingen hebben onder meer medewerkers deel genomen van Albert Heijn, Europees Parlement, CIZ en Rijkswaterstaat.

Bij de examens hebben we tot op heden een slagingspercentage van 100% behaald net als bij de meeste van onze andere trainingen.

RWS

Overige klanten van Global Project Performance

Albert Heijn, Vodafone, International Card Services, Parnassia Groep, Ministerie van OCW en diverse andere ministeries, Tweede Kamer der Staten Generaal, ARUP, NS, Urenco, Hogeschool van Rotterdam, Erasmus MC, VIVAT Verzekeringen, Lentis, DUO, ABN AMRO, Sony, Politie Nederland, Gemeente Amsterdam, Rabobank, Aegon, Randstad en 500 andere top organisaties. Overige klantreferenties en verhalen >>>

Topklanten

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.