Je bent hier: 

IPMA Case Studies Klanten

In de afgelopen 10 jaar zijn we onze klanten op diverse manieren van dienst geweest bij de versterking van projectmanagement met behulp van IPMA theorie- en praktijkcertificeringen. Op deze pagina leest u meer over uitgevoerde opdrachten, resultaten en voordelen.

AMC – ADICT

Voor de Algemene Dienst ICT van het AMC heeft het team van Global Project Performance een uitgebreid competentie ontwikkeltraject geleverd voor de projectmanagers. Het traject bestond uit het verzorgen van een IPMA C -theorietraining en een IPMA C- en IPMA B- rapportbegeleidingstraject.

amc

Het ontwikkeltraject is afgerond met de IPMA praktijkcertificering van de projectmanagers op B- en op C-niveau. De IPMA praktijkcertificering bestond uit:

  1. Het opstellen van een project CV.
  2. Het schrijven van een projectrapport.
  3. Het uitvoeren van een 360-graden review.
  4. Het afleggen van het assessment.

Tevens zijn project teamleden in een tweedaagse training ingewijd in de competenties en gerelateerde technieken voor succesvol projectmanagement zodat zij hun eigen bijdrage aan het projectsucces kunnen versterken.

Gemeente Oldambt

De Gemeente Oldambt is voortdurend in ontwikkeling. Dit betekent onder meer dat er een portfolio van projecten wordt uitgevoerd om te voorzien in de behoeften van haar burgers en andere stakeholders. In dit verband wordt grote waarde gehecht aan de competenties van de projectmanagers. Global Project Performance heeft met succes enkele IPMA C trainingen uitgevoerd ter ondersteuning van een organisatie ontwikkeltraject. De training is afgesloten met het officiële IPMA C examen dat incompany is uitgevoerd.

oldambt

Overige klanten van Global Project Performance

Albert Heijn, Vodafone, International Card Services, Parnassia Groep, Ministerie van OCW en diverse andere ministeries, Tweede Kamer der Staten Generaal, ARUP, NS, Urenco, Hogeschool van Rotterdam, Erasmus MC, VIVAT Verzekeringen, Lentis, DUO, ABN AMRO, Sony, Politie Nederland, Gemeente Amsterdam, Rabobank, Aegon, Randstad en 500 andere top organisaties. Overige klantreferenties en verhalen >>>

Topklanten