Lean Six Sigma Case Studies Klanten

Lean Six Sigma training, accreditatie en implementatieondersteuning is een van de snelst groeiende productgroepen bij Global Project Performance. Steeds meer organisaties zien de kansen die Lean Six Sigma biedt om processen efficiënter en effectiever te kunnen maken en zo tientallen % kosten te besparen en klanttevredenheid te verhogen.

Global Project Performance levert haar diensten aan meer dan 500 organisaties in de publieke en private sector. Bekijk op deze pagina enkele van onze prestigieuze klanten en Lean Six Sigma Case Studies.

Bent u ook voornemens om met Lean Six Sigma aan de slag te gaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DDL Diagnostic Laboratory – LSS Yellow Belt training inclusief examen & implementatie

DDL Diagnostic Laboratory (DDL) is a state-of-the-art laboratory specialized in (molecular) diagnostic testing and diagnostic assay development. DDL performs advanced (molecular) diagnostic testing on behalf of pharmaceutical companies and clinical laboratories, within the complex framework of preclinical studies and Phase II-IV clinical trials. DDL also designs, develops, and validates novel diagnostic assays, which can be tailor-made for specific diagnostic purposes.

De opdrachten die DDL voor haar klanten uitvoert worden steeds complexer en de organisatie groeit als gevolg van haar succes. Deze ontwikkeling in combinatie met toenemende concurrentiedruk vereist dat de organisatie continu verbetert om optimale “value for money” te blijven leveren. Voor grote projecten is gekozen om PRINCE2 als standaard te gebruiken. Voor procesoptimalisatie is gekozen voor Lean Six Sigma.

Global Project Performance heeft de teams van DDL getraind in de fundamenten van Lean en Six Sigma. Na afloop van de training hebben we samen met het team van DDL een verbeterplan ontwikkeld dat is goedgekeurd door de directeur (sponsor). In de uitvoering van dit plan coachen we de teams, reviewen en borgen we de voortgang en leveren we waar nodig input en expertise.

DDL

Royal Bank of Schotland, Ministerie van Sociale Zaken, Inspectie SZW, Post NL, Rabobank en ARAG

Global Project Performance heeft onder meer mensen getraind en voorbereid op de Lean Six Sigma Yellow Belt, Orange Belt en Green Belt examens van organisaties zoals Royal Bank of Schotland, Ministerie van Sociale Zaken, Inspectie SZW, Post NL en Rabobank. Alleen organisaties die zich voortdurend en succesvol weten aan te passen aan veranderende omstandigheden hebben een goede toekomst in het verschiet. Lean Six Sigma draagt bij aan het vestigen van een continu verbeterende cultuur en geeft teams praktische handvatten om processen te optimaliseren, kosten te besparen en klanttevredenheid te verhogen. Onze trainingen worden zowel incompany als maandelijks in open trainingen verband uitgevoerd. Wilt u ook met ons samenwerken? Neem dan vrijblijvend contact op.

Hollander Techniek : Incompany Lean Six Sigma Praktijktraining

Hollander Techniek levert integrale technische oplossingen in onze specialismen elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, zwembadtechniek, IT, Robotisering, Industriële automatisering, winkelautomatisering. Zowel binnen de eigen organisatie als bij klanten krijgen projectmanagers te maken met de behoefte aan procesoptimalisatie.

Hollander Techniek heeft aan Global Project Performance gevraagd om hun team op te leiden op het gebied van Lean Six Sigma. Tijdens een interactieve en praktische driedaagse training zijn de deelnemers opgeleid tot Lean Six Sigma Yellow Belt. De training werd verzorgd door twee zeer ervaren trainers en Lean Six Sigma Master Black Belts uit de praktijk.

HT

Inspearit Novisource : Incompany Lean Six Sigma Orange Belt training inclusief examen

Inspearit is een onafhankelijke, internationale IT-adviesorganisatie bestaande uit 170 professionals. Voor een van de klanten van Inspearit die werkzaam is in de bancaire sector verzorgt Global Project Performance een Lean Six Sigma Orange belt training. In de bancaire sector staan efficiency maar ook foutenreductie en control sterk in de belangstelling. Door middel van deze training worden projectmanagers opgeleid in de basisbeginselen van Lean Six Sigma en de toepassing ervan.  De training wordt afgesloten met het officiele examen van APMG International.

ISI

Al onze Lean Six Sigma trainingen worden verzorgd door zeer ervaren en gecertificeerde Master Black Belts uit de praktijk.

Overige klanten van Global Project Performance

Albert Heijn, Vodafone, International Card Services, Parnassia Groep, Ministerie van OCW en diverse andere ministeries, Tweede Kamer der Staten Generaal, ARUP, NS, Urenco, Hogeschool van Rotterdam, Erasmus MC, VIVAT Verzekeringen, Lentis, DUO, ABN AMRO, Sony, Politie Nederland, Gemeente Amsterdam, Rabobank, Aegon, Randstad en 500 andere top organisaties. Overige klantreferenties en verhalen >>>

Topklanten

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.