Je bent hier: 

Leiderschap Case Studies Klanten

In de afgelopen 10 jaar zijn we onze klanten op diverse manieren van dienst geweest bij de versterking van project-, programma- en portfoliomanagement door middel van programma’s voor leiderschapsontwikkeling. Op deze pagina leest u meer over uitgevoerde opdrachten, resultaten en voordelen.

Politie Nederland

Projectmanagers bij Politie Nederland staan voor grote uitdagingen. De organisatie is sterk in beweging er de druk om te veranderen is groot. Dit vraagt om projectmanagers die stevig in hun schoenen staan zodat ze ook onder weerbarstige omstandigheden projecten succesvol kunnen leiden. Politie Nederland heeft Global Project Performance gevraagd om voor enkele groepen projectmanagers een maatwerk training persoonlijk leiderschap te verzorgen.

PN00

Als leidraad voor deze confronterende en indringende training is het boek “The 7 habits of highly effective people” van wijlen Stephen Covey gehanteerd. Dit veel geprezen managementboek beschrijft in drie belangrijke stappen een ontwikkeling van personen naar onafhankelijkheid. Dit wordt ook wel de “private victory” genoemd. Vervolgens wordt beschreven hoe mensen vanuit hun onafhankelijkheid kunnen bouwen aan synergie in inter-afhankelijke relaties. Dit wordt ook wel de public victory genoemd.

De training is uitgevoerd door een gecertificeerde leiderschapstrainer en -coach. Tevens is gebruik gemaakt van acteurs tijdens de training. De training is met een 9,5 gemiddeld gewaardeerd.

Brunel

Global Project Performance ondersteunt Brunel al jaren met leiderschapsontwikkeling als onderdeel van onze IPMA-trajecten waarin leiderschap een belangrijke rol speelt. Van projectmanagers bij Brunel wordt veel gevraagd. Ze werken in een echte “high performance” omgeving bij uiteenlopende klanten. Daarom is het belangrijk dat projectmanagers stevig in hun shoenen staan.

Brunel

Overige klanten van Global Project Performance

Albert Heijn, Vodafone, International Card Services, Parnassia Groep, Ministerie van OCW en diverse andere ministeries, Tweede Kamer der Staten Generaal, ARUP, NS, Urenco, Hogeschool van Rotterdam, Erasmus MC, VIVAT Verzekeringen, Lentis, DUO, ABN AMRO, Sony, Politie Nederland, Gemeente Amsterdam, Rabobank, Aegon, Randstad en 500 andere top organisaties. Overige klantreferenties en verhalen >>>

Topklanten