Je bent hier: 

MOP Case Studies Klanten

In de afgelopen 10 jaar zijn we onze klanten op diverse manieren van dienst geweest bij de versterking van project- portfoliomanagement met behulp van MOP. Op deze pagina leest u meer over uitgevoerde opdrachten, resultaten en voordelen.

Hanze Hogeschool

Voor Hanze Hogeschool in Groningen heeft Global Project Performance naar volle tevredenheid een interactieve en praktijkgerichte MOP Workshop georganiseerd van twee halve dagen. Hanze Hogeschool heeft maar liefst 30.000 leerlingen en 3.000 medewerkers. Succesvolle innovatie van het onderwijs staat aan de basis van de goede naam van de school. Deze innovaties brengen veel veranderingen met zich mee die goed dienen te worden bestuurd zodat zowel geplande prestaties in de dagelijkse organisatie volgens plan worden gerealiseerd alsmede de strategische agenda.

Het doel van de twee dagen was om beleidsadviseurs en bestuur op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met MOP, de toepassing ervan binnen het eigen werk en de voordelen die dit oplevert. Op basis van deze ervaringen kan de organisatie doelstellingen formulieren voor de implementatie binnen de eigen organisatie.

Voor deze workshop werd gebruik gemaakt van de officiële MOP manual en een fraaie informatieve A3 Quick Reference Card in kleur uitgevoerd.

HH

Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap

Voor eind 2015 moeten alle ministeries, mede naar aanleiding van het enquête rapport van de commissie Elias, hun visie op portfoliomanagement aan de Tweede Kamer presenteren. Het Ministerie van OCW werkt al jaren lang samen met Global Project Performance voor trainingen zoals MOP, MSP, P3O en PRINCE2. Als onderdeel van deze samenwerking wordt aan elke incompany training een implementatie workshop verbonden.

De betrokken teams hebben ons gevraagd om voor hen een workshop te organiseren om de ontwikkeling van het voorstel aan de Tweede Kamer te ontwikkelen. Deze workshop is voorbereid met enkele belangrijke stakeholders. Tijdens de workshop kwamen onder meer de organisatie volwassenheid aan bod en de aanpak voor de implementatie van MOP management best practices. In deze workshop werd een op maat gemaakte A3 brochure gebruikt.

OCW

Overige klanten van Global Project Performance

Albert Heijn, Vodafone, International Card Services, Parnassia Groep, Ministerie van OCW en diverse andere ministeries, Tweede Kamer der Staten Generaal, ARUP, NS, Urenco, Hogeschool van Rotterdam, Erasmus MC, VIVAT Verzekeringen, Lentis, DUO, ABN AMRO, Sony, Politie Nederland, Gemeente Amsterdam, Rabobank, Aegon, Randstad en 500 andere top organisaties. Overige klantreferenties en verhalen >>>

Topklanten