Je bent hier: 

MOR Case Studies Klanten

In de afgelopen 10 jaar zijn we onze klanten op diverse manieren van dienst geweest bij de versterking van risicomanagement met behulp van MOR. Op deze pagina leest u meer over uitgevoerde opdrachten, resultaten en voordelen.

Tweede Kamer der Staten Generaal

Binnen de Tweede Kamer der Staten Generaal wordt gewerkt met diverse standaard methodes waaronder PRINCE2, MSP, MOP en methodieken als SCRUM en Agile. Voor alle veranderinitiatieven levert het risicomanagement een belangrijk instrument om de investeringen in veranderingen te besturen.

Voor enkele vooraanstaande verandermanagers binnen de organisatie heeft Global Project Performance een M_o_R Fast Track training uitgevoerd met succes. Door middel van opgedane kennis en inzichten kan de succeskans van veranderinitiatieven verder worden vergroot.

2de

Erasmus MC

Global Project Performance is de afgelopen paar jaren actief geweest met de ontwikkeling van de projectorganisatie van het Erasmus MC dat een nieuw ziekenhuis bouwt (portfolio 1,7 miljard euro).

De introductie van risicomanagement betrof een belangrijk speerpunt voor versterking van de organisatie. Global Project Performance heeft de betrokken teams getraind en heeft geholpen bij het opzetten van een goede Risk Management Strategy.

Als onderdeel van dit verandertraject is ook een geaccrediteerd P3M3 assessment uitgevoerd door middel waarvan ook de organisatie volwassenheid voor risicomanagement is beoordeeld en onafhankelijk is gecertificeerd.

erasmus mc

Overige klanten van Global Project Performance

Albert Heijn, Vodafone, International Card Services, Parnassia Groep, Ministerie van OCW en diverse andere ministeries, Tweede Kamer der Staten Generaal, ARUP, NS, Urenco, Hogeschool van Rotterdam, Erasmus MC, VIVAT Verzekeringen, Lentis, DUO, ABN AMRO, Sony, Politie Nederland, Gemeente Amsterdam, Rabobank, Aegon, Randstad en 500 andere top organisaties. Overige klantreferenties en verhalen >>>

Topklanten