Je bent hier: 

P3M3 Case Studies Klanten

In de afgelopen 10 jaar zijn we onze klanten op diverse manieren van dienst geweest bij de versterking van project-, programma- en portfoliomanagement met behulp van P3M3. Op deze pagina leest u meer over uitgevoerde opdrachten, resultaten en voordelen.

Erasmus MC

Sinds de zomer van 2013 is het team van Global Project Performance  betrokken bij de ontwikkeling van projectmanagement bij het Programma Integrale Bouw van het Erasmus MC. Dit traject is recentelijk afgesloten met de officiele en onafhankelijke P3M3 accreditatie van de projectorganisatie door APMG International. Het Erasmus MC is daarmee de 14de organisatie in de wereld die formeel geaccrediteerd is op basis van P3M3.

emcx

Aanleiding voor onze inzet was de wens van de organisatie om onafhankelijk te laten beoordelen hoe het was gesteld met de managementvolwassenheid van de organisatie. Naar aanleiding van een P3M3 Diagnostic Baseline Assessment is een verbeterplan uitgevoerd dat we hebben ondersteund. Dit bestond onder meer uit het versterken van de organisatiestandaards voor projectmanagement en -besturing, en het trainen van de betrokken teams.

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Voor een team van de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RVIG) van het Ministerie van BZK hebben we een interactieve P3M3 workshop uitgevoerd om de deelnemers kennis te laten maken met de besturing van “organisational project management” en de inzet van P3M3. Vergelijkbare workshops hebben we ook uitgevoerd bij andere ministeries waaronder het Ministerie van OCW.

min bzk

Overige klanten van Global Project Performance

Albert Heijn, Vodafone, International Card Services, Parnassia Groep, Ministerie van OCW en diverse andere ministeries, Tweede Kamer der Staten Generaal, ARUP, NS, Urenco, Hogeschool van Rotterdam, Erasmus MC, VIVAT Verzekeringen, Lentis, DUO, ABN AMRO, Sony, Politie Nederland, Gemeente Amsterdam, Rabobank, Aegon, Randstad en 500 andere top organisaties. Overige klantreferenties en verhalen >>>

Topklanten