Je bent hier: 

P3O Case Studies klanten

In de afgelopen 10 jaar zijn we onze klanten op diverse manieren van dienst geweest bij de inrichting en verbetering van projectbesturing op basis van P3O best practices. Op deze pagina leest u meer over uitgevoerde opdrachten, resultaten en voordelen.

Actiris Brussel

Actiris in Brussel is de evenknie van het UWV in Nederland. Binnen de organisatie worden tal van projecten uitgevoerd om in te spelen op veranderende behoeften. Het team Global Project Performance is gevraagd door Fortes Solutions om te helpen bij de implementatie van Principal Toolbox en om de PMO’ers van Actiris te trainen in het gebruik ervan. De besturing van de portfolio van projecten (meer dan 150 projecten) was onder gebracht in een centrale PMO en enkele decentrale PMO’s.

ACT

Het team van Global Project Performance heeft de toolbox naar het Frans vertaald en de PMO’ers getraind.

Philips Healthcare

Om een portfolio van 150 projecten “in control” te krijgen mocht Global Project Performance Philips Healthcare assisteren bij het opzetten van een Centre of Excellence en een portfolio office. Vanuit het Centre of Excellence werden de trainingen georganiseerd en vanuit het PMO werden de portfolio en projecten ondersteund.

PHC

Ons team heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en uitvoering van training on the job, het ontwikkelen van een standaard project levenscyclus en portfoliocyclus, review van projectdocumentatie, organisatie van examens en diverse communicatie initiatieven.

Overige klanten van Global Project Performance

Albert Heijn, Vodafone, International Card Services, Parnassia Groep, Ministerie van OCW en diverse andere ministeries, Tweede Kamer der Staten Generaal, ARUP, NS, Urenco, Hogeschool van Rotterdam, Erasmus MC, VIVAT Verzekeringen, Lentis, DUO, ABN AMRO, Sony, Politie Nederland, Gemeente Amsterdam, Rabobank, Aegon, Randstad en 500 andere top organisaties. Overige klantreferenties en verhalen >>>

Topklanten