PRINCE2 Agile Case Studies Klanten

PRINCE2 Agile is onmisbaar voor elke projectmanager die in een PRINCE2-omgeving werkt waar tevens wordt gewerkt met SCRUM en andere Agile-methodieken. PRINCE2 Agile levert de routines die ervoor zorgen dat de voordelen van Agile-werken maximaal worden benut in combinatie met de voordelen van projectmanagement op basis van PRINCE2.

Global Project Performance levert haar diensten aan meer dan 500 organisaties in de publieke en private sector. Bekijk op deze pagina enkele van onze prestigieuze klanten en PRINCE2 Agile Case Studies.

Koninklijke Post NL

Iedereen kent Post NL. Binnen Post NL wordt al jarenlang gewerkt met PRINCE2. Maar uiteraard zijn de development teams van POST NL in de afgelopen 10 jaar ook aan de slag gegaan met Agile methodieken waaronder SCRUM. Om de integratie van PRINCE2 en SCRUM te ondersteunen, hebben wij mensen op mogen leiden en voor mogen bereiden op het PRINCE2 Agile examen dat de voordelen van PRINCE2 en SCRUM combineert en integreert. De trainingen worden afgesloten met het internationaal gewaardeerde PRINCE2 Agile certificaat.

PostNL

Bouw van een school in 1 week – Praktijktraining PRINCE2 Agile voor teams

In de afgelopen jaren hebben we met onze stichting PRINCE2 for Africa inmiddels drie bouwreizen gemaakt naar Kaapstad om daar in 1 week tijd een school te bouwen. Om de reis en de bouw te organiseren, maken we onder meer gebruik van PRINCE2 Agile in combinatie met concepten en technieken gerelateerd aan IPMA-competenties. Deze projecten lenen zich uitstekend voor een PRINCE2 Agile aanpak omdat we met de beschikbare mensen, energie, tijd maximale toegevoegde waarde willen leveren voor de scholen. Deze bestaat onder meer uit de hoeveelheid geworven fondsen en de hoeveelheid opgeleverde outputs.

Deze unieke praktijkervaring voor incompany teams levert een integrale leerervaring op, draagt bij aan de competentieontwikkeling van de deelnemers, en versterkt de samenwerking in teams en de band met de organisatie. Er wordt aandacht geschonken aan de ontwikkeling van een mix van hard skills en soft skills. Tegelijkertijd dragen deelnemers met eigen handen bij aan een betere wereld. In 2013 gingen er 40 ex-cursisten mee en hebben we 65.000 euro gedoneerd. Dit bedrag is in Kaapstad verdriedubbeld door lokale donateurs waaronder de City of Cape Town. Ook interesse? Bekijk onderstaande film van een minuut voor een impressie en andere films op ons YOUTUBE-kanaal >>>

p2fa

Wilt u het persoonlijk leiderschap, de persoonlijke effectiviteit, de projectmanagementcompetenties, de beïnvloedingsvaardigheden en het teamwerk in uw organisatie ook versterken met een unieke bouwreis levenservaring? Bel ons op 030 22 11 987 voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Overige klanten van Global Project Performance

Albert Heijn, Vodafone, International Card Services, Parnassia Groep, Ministerie van OCW en diverse andere ministeries, Tweede Kamer der Staten Generaal, ARUP, NS, Urenco, Hogeschool van Rotterdam, Erasmus MC, VIVAT Verzekeringen, Lentis, DUO, ABN AMRO, Sony, Politie Nederland, Gemeente Amsterdam, Rabobank, Aegon, Randstad en 500 andere top organisaties. Overige klantreferenties en verhalen >>>

Topklanten

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.