Je bent hier: 

PMW Case Studies klanten

In de afgelopen 10 jaar zijn we onze klanten op diverse manieren van dienst geweest bij de versterking van projectmanagement met behulp van Projectmatig Werken. Op deze pagina leest u meer over uitgevoerde opdrachten, resultaten en voordelen.

Bravilor Bonamat

Bravilor Bonamat is een vooraanstaande succesvolle Nederlandse onderneming die uiteenlopende drankbereidingssystemen en gerelateerde oplossingen ontwikkelt en deze internationaal levert aan haar klanten. Uiteenlopende innovaties staan aan de basis van het succes en ondernemerschap van Bravilor Bonamat.

BB

Global Project Performance heeft de onderneming geholpen om haar projectbesturing en het projectmanagement verder te verbeteren met behulp van best practices op het gebied van projectmatig werken. Tijdens een interactieve training zijn uiteenlopende best practices en technieken gespiegeld aan de bestaande werkwijze en processen. De uitkomst van het traject was een voorstel voor verbetering aan het management.

Een aantoonbare bijdrage aan het strategische succes van de onderneming, en duidelijkheid over rollen, verantwoordelijkheden en communicatie zijn enkele voorbeelden van bereikte voordelen van de training en het geleverde advies.

Hubrecht Instituut

Het Hubrecht Instituut is onderdeel van het KNAW (Koninklijke Nederlandse Academie voor de Wetenschap). Hubrecht staat wereldwijd hoog aangeschreven in de top 5 voor onderzoek op het gebied van ontwikkelingsbiologie en stamcelonderzoek. Als instituut is Hubrecht in belangrijke mate afhankelijk van sponsoring, subsidie en andere inkomsten. De druk om meer onderzoeksprestaties te leveren met beschikbare middelen vraagt om een optimale besteding van beschikbare fondsen.

Hubrecht

In het kader van een voortdurend verbeterende organisatie heeft Global Project Performance 12 maanden lang het programma Duurzaamheid ondersteund met een “training on the job” projectmatig werken. De projecten van het programma hadden onder meer tot doel om te besparen op CO2, elektriciteit, milieubelasting en water en om projecten op tijd te starten en succesvol af te ronden zodat deze beoogde voordelen kunnen worden zeker gesteld.

Het programma is onder gebracht in een proces van 12 maanden om transformationele en duurzame verandering te ondersteunen. Daarbij werden theorie en praktijktoepassing afgewisseld. Het coachen van opdrachtgeverschap was tevens onderdeel van de training.

Overige klanten van Global Project Performance

Albert Heijn, Vodafone, International Card Services, Parnassia Groep, Ministerie van OCW en diverse andere ministeries, Tweede Kamer der Staten Generaal, ARUP, NS, Urenco, Hogeschool van Rotterdam, Erasmus MC, VIVAT Verzekeringen, Lentis, DUO, ABN AMRO, Sony, Politie Nederland, Gemeente Amsterdam, Rabobank, Aegon, Randstad en 500 andere top organisaties. Overige klantreferenties en verhalen >>>

Topklanten