Je bent hier: 

SCRUM Case Studies klanten

In de afgelopen 10 jaar zijn we onze klanten op diverse manieren van dienst geweest bij de ontwikkeling van prestatieverbetertrajecten op basis van SCRUM. Veelal bestaan deze uit een combinatie van training, coaching, consultancy en informeel leren. Op deze pagina leest u meer over uitgevoerde opdrachten, resultaten en voordelen.

Onze geaccrediteerde en zeer ervaren SCRUM praktijktrainers behoorden tot de eersten die in Nederland SCRUM hebben geïntroduceerd. Naast kennis van en ervaring met SCRUM hebben ze ook kennis van andere Agile-methodes waaronder Lean, Agile PM en PRINCE2 Agile. U kunt bij hen dus met al uw vragen terecht tot en met de borging van SCRUM in uw dagelijkse werk.

Global Project Performance levert haar diensten aan meer dan 500 organisaties in de publieke en private sector. Bekijk op deze pagina enkele van onze prestigieuze klanten en SCRUM Case Studies.

Parkmobile : SCRUM Master en Product Owner incompany training

Parkmobile is gespecialiseerd in slim parkeren en doet dit onder meer door middel van slimme software oplossingen. Als gevolg van haar unieke concept groeit de organisatie snel. In essentie is het succes van Parkmobile gebaseerd op haar concept en vermogen om slimme ICT-oplossingen te ontwikkelen die de klanten willen gebruiken. Om de ontwikkelteams van de organisatie uit te rusten met kennis en kunde van Agile development op basis van SCRUM heeft Global Project Performance onder meer SCRUM Master training, SCRUM Product Owner training en coaching geleverd.

Parkmobile

Rabobank Tilburg : SCRUM Master Incompany Training inclusief klantuitwisseling

Rabobank Tilburg werkt al bijna 10 jaar samen met Global Project Performance aan de verbetering van projectprestaties onder meer op basis van PRINCE2, MSP, MOP en Change Management.

Om beter in te spelen op snel veranderende klantwensen in een tijdperk van kostenefficiency worden ontwikkelingen op het gebied van software aangepakt op basis van de populaire SCRUM methodiek. Rabobank Tilburg heeft Global Project Performance gevraagd om de projectteams te trainen in de toepassing van SCRUM.

SCRUM Board

Tijdens een tweedaagse interactieve en vooral praktische SCRUM Master training is het team aan de slag gegaan met de eigen projecten. Hierbij is de integrale SCRUM aanpak aan bod gekomen waaronder de Definition of Done, Product Backlogs, Sprint Planning, Dagelijkse Scrum, Sprint Review, Sprint Retrospective, het SCRUM team bestaande uit  Product Owner, het Ontwikkelteam en een Scrum Master en diverse andere aspecten.

Na afloop van de tweedaagse training is er ook een bezoek gebracht aan een andere organisatie om SCRUM in de praktijk te zien.

PON : SCRUM Master en Product Owner incompany training

Pon is een internationale handels- en serviceorganisatie. Met A-merken als Cervélo, Volkswagen, Caterpillar, MAN en Continental biedt PON haar klanten het beste van het beste. Beschikking over de juiste informatie is hierbij cruciaal. PON investeert daarom veel in de ontwikkeling van haar ICT-capability. Als “Delivery Method” voor software ontwikkeling wordt onder meer gebruik gemaakt van SCRUM. Om betrokken teams te trainen heeft PON aan Global Project Performance gevraagd om SCRUM Master en SCRUM Product Owner training te verzorgen.

PON

Radboud UMC : Incompany SCRUM Awareness en introductie training

Het Radboudumc of voluit Radboud Universitair Medisch Centrum is een academisch ziekenhuis in Nijmegen dat samenwerkt met de Radboud Universiteit Nijmegen. Het maakt deel uit van de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra. De informatiebehoefte in het Radboud is continu in ontwikkeling. Sommige van deze ontwikkelingen kunnen goed met traditionele projectmanagement methodieken worden aangepakt. Anders ontwikkelingen laten zich het best organiseren met Agile aanpakken zoals SCRUM. Daarom heeft het Radboud UMC Global Project Performance gevraagd om een team te trainen zodat zij kennis kunnen maken met de voordelen en werkwijze van SCRUM. Tijdens een training vol opdrachten kunnen deelnemers hun inzicht in SCRUM ontwikkelen op basis van concrete ervaringen.

Radboud

Politie Gelderland SCRUM Master training

Bij de Politie Gelderland worden uiteenlopende ICT-projecten uitgevoerd. Traditioneel worden veel projecten uitgevoerd aan de hand van watervalmethodes of PRINCE2. Steeds meer ontwikkelingen vragen om een “agile-benadering”. Om in deze behoefte te voorzien is Global Project Performance gevraagd om incompany een Scrum Master training te verzorgen. Tijdens deze tweedaagse interactieve en bovenal praktische trainingen zijn deelnemers ingewijde in de principes van SCRUM en hebben ze diverse technieken direct leren toepassen.

politie

SNS REAAL : Incompany SCRUM Master training

SNS Reaal is al jaren een goede relatie van Global Project Performance. Binnen SNS REAAL wordt met uiteenlopende management methodes gewerkt om veranderingen vorm te geven en projecten te ondersteunen. SCRUM is er daar een van. Om haar medewerkers uit te rusten met de kennis, inzichten en ervaring op het gebied van SCRUM heeft de organisatie mensen uit verschillende gelederen van de veranderorganisatie op interactieve en praktische wijze laten trainen voor het toepassen van SCRUM in de praktijk. De trainingen zijn afgesloten met het officiële SCRUM Master examen.

sns reaal 1

Overige klanten van Global Project Performance

Albert Heijn, Vodafone, International Card Services, Parnassia Groep, Ministerie van OCW en diverse andere ministeries, Tweede Kamer der Staten Generaal, ARUP, NS, Urenco, Hogeschool van Rotterdam, Erasmus MC, VIVAT Verzekeringen, Lentis, DUO, ABN AMRO, Sony, Politie Nederland, Gemeente Amsterdam, Rabobank, Aegon, Randstad en 500 andere top organisaties. Overige klantreferenties en verhalen >>>

Topklanten

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.