Je bent hier: 

SCRUM Case Studies klanten

In de afgelopen 10 jaar zijn we onze klanten op diverse manieren van dienst geweest bij de versterking van projectmanagement met behulp van IPMA theorie- en praktijkcertificeringen. Op deze pagina leest u meer over uitgevoerde opdrachten, resultaten en voordelen.

Politie Gelderland

Bij de Politie Gelderland worden uiteenlopende ICT-projecten uitgevoerd. Traditioneel worden veel projecten uitgevoerd aan de hand van watervalmethodes of PRINCE2. Steeds meer ontwikkelingen vragen om een “agile-benadering”. Om in deze behoefte te voorzien is Global Project Performance gevraagd om incompany een Scrum Master training te verzorgen. Tijdens deze tweedaagse interactieve en bovenal praktische trainingen zijn deelnemers ingewijde in de principes van SCRUM en hebben ze diverse technieken direct leren toepassen.

politie

SNS REAAL

SNS Reaal is al jaren een goede relatie van Global Project Performance. Binnen SNS REAAL wordt met uiteenlopende management methodes gewerkt om veranderingen vorm te geven en projecten te ondersteunen. SCRUM is er daar een van. Om haar medewerkers uit te rusten met de kennis, inzichten en ervaring op het gebied van SCRUM heeft de organisatie mensen uit verschillende gelederen van de veranderorganisatie op interactieve en praktische wijze laten trainen voor het toepassen van SCRUM in de praktijk. De trainingen zijn afgesloten met het officiële SCRUM Master examen.

sns reaal 1

Overige klanten van Global Project Performance

Albert Heijn, Vodafone, International Card Services, Parnassia Groep, Ministerie van OCW en diverse andere ministeries, Tweede Kamer der Staten Generaal, ARUP, NS, Urenco, Hogeschool van Rotterdam, Erasmus MC, VIVAT Verzekeringen, Lentis, DUO, ABN AMRO, Sony, Politie Nederland, Gemeente Amsterdam, Rabobank, Aegon, Randstad en 500 andere top organisaties. Overige klantreferenties en verhalen >>>

Topklanten