Stakeholder Engagement Case Studies Klanten

Stakeholder Engagement draait allemaal om het “mee krijgen” van betrokkenen in verandering en is daarmee een belangrijke beïnvloedingsvaardigheid en leiderschapscompetentie. Het boek Practical People Engagement dat door Patrick Mayfield is geschreven staat boordevol praktische tips en is beknopt en praktisch beschreven.

Managementmethodes waaronder PRINCE2, MSP en MOP leveren belangrijk gereedschap dat, indien het goed wordt ingezet, aanzienlijke voordelen op kan leveren voor elke organisatie. Stakeholder Engagement reikt de handvatten en inzichten aan om mensen mee te  krijgen tot en met de succesvolle afronding van projecten programma’s en portfolio’s. Stakeholder Engagement is daarmee onmisbaar voor elke Change Agent.

Global Project Performance levert haar diensten aan meer dan 500 organisaties in de publieke en private sector. Bekijk op deze pagina enkele van onze prestigieuze klanten en PRINCE2 Case Studies.

Academisch Medisch Centrum (AMC) – Incompany Praktijktraining Stakeholder Engagement

Het Academisch Medisch Centrum (AMC) is één van de acht universitair medische centra in ons land en wordt op het gebied van de academische geneeskunde gerekend tot de internationale top. Als universitair medisch centrum heeft het AMC drie hoofdtaken. Voorop staat de behandeling van patiënten. Daarnaast wordt in het AMC veel medisch-wetenschappelijk onderzoek verricht. Derde hoofdtaak is het verzorgen van onderwijs en opleiding.

Global Project Performance verzorgt al jaren trainingen voor de Algemene Dienst ICT (ADICT) waaronder IPMA-training, IPMA Rapportbegeleiding ter voorbereiding op het IPMA Praktijk assessment, PRINCE2-training en MSP-training. Naar aanleiding van deze eerdere succesvolle ervaringen mochten wij een geaccrediteerde Stakeholder Engagement training verzorgen voor projectleiders en teams. Tijdens een interactieve driedaagse training gingen de deelnemers aan de slag met hun eigen projecten.

amc

VIVAT Verzekeringen : Stakeholder Engagement training door Patrick Mayfield zelf

VIVAT bestaat uit vijf verzekeringsmerken en één vermogensbeheerder: Zwitserleven, Zelf, Route Mobiel, Reaal, Proteq Dier & Zorg en ACTIAM. Global Project Performance verzorgt al jaren een uitgebreide reeks van trainingen waaronder Managing Benefits, MSP (Managing Successful Programmes), MOP (Management of Portfolios) en P3O (Project, Programme and Portfolio Offices).

Om de aanwezige kennis, kunde en ervaring van de PPM-professionals VIVAT verder te activeren mochten wij enkele praktijktrainingen rondom het thema Stakeholder Engagement verzorgen. Global Project Performance werkt al jaren met de schrijvers van best practices waaronder Patrick Mayfield, de schrijver van “Leading Change through Practical People Engagement”. De trainingen werden afgesloten met het officiële Stakeholder Engagement Foundation examen waarmee de deelnemers zich destijds bij de top 100 in Nederland aansloten. De trainingen werden met een 9 gemiddeld gewaardeerd.

Vivat2

Stakeholder Engagement voor een betere wereld

Onze bouwreizen naar Kaapstad leveren een unieke kans voor Stakeholder Engagement training en teambuilding. Bij het verbeteren van het onderwijs voor peuters en  kleuters in de townships van Kaapstad onder de vlag van Starting Chance is een grote groep van diverse stakeholders betrokken. Dit is ook noodzakelijk, anders kan de ambitie om 30 scholen naar een hoger plan te leiden niet worden bereikt.

Een van de Stakeholder Engagement strategieën die wij samen met deelnemers aan de reizen ontwikkelen, is gericht op het werven van fondsen. Immers zonder geld kan er geen school worden gebouwd en kan de training van leraren en het ontwikkelen van onderwijsprogramma’s niet worden bekostigd. In de onderstaande afbeelding ziet u een paar initiatieven van deelnemers om fondsen te werven. Het bedenken, plannen, uitvoeren en vooral ook volhouden van deze plannen, is noodzakelijk voor succes. Bij de laatste reis hebben we in 3 maanden tijd met 40 deelnemers 65.000 euro bij elkaar geworven. Deze is door donateurs in Kaapstad(waaronder City of Cape Town) verdriedubbeld. Bekijk onze films op het Youtube kanaal door op deze link te klikken of op onderstaande afbeelding >>>

Stakeholder Engagement

Wilt u het persoonlijk leiderschap, de persoonlijke effectiviteit, de projectmanagementcompetenties, de beïnvloedingsvaardigheden en het teamwerk in uw organisatie versterken met een unieke bouwreis levenservaring? Bel ons op 030 22 11 987 voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Overige klanten van Global Project Performance

Albert Heijn, Vodafone, International Card Services, Parnassia Groep, Ministerie van OCW en diverse andere ministeries, Tweede Kamer der Staten Generaal, ARUP, NS, Urenco, Hogeschool van Rotterdam, Erasmus MC, VIVAT Verzekeringen, Lentis, DUO, ABN AMRO, Sony, Politie Nederland, Gemeente Amsterdam, Rabobank, Aegon, Randstad en 500 andere top organisaties. Overige klantreferenties en verhalen >>>

Topklanten

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.