Je bent hier: 

Over ons

Beste bezoeker,

Met succesvol projectmanagement kunnen organisaties bouwen aan een betere toekomst, aan continuïteit en aan innovatie. Met deze overtuiging werken onze gespecialiseerde trainers en consultants dagelijks samen met onze klanten aan de professionalisering van project-, programma- en portfoliomanagement.

We zijn er trots op dat we voor meer dan 500 organisaties mogen werken, zoals voor: de Verenigde Naties, de Tweede Kamer der Staten Generaal, Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap, Philips Healthcare, Vodafone, KPMG, het Erasmus Medisch Centrum, SNS Reaal, Parnassia Groep en Urenco.

GPP-Peter-Postema-v1

Het onlangs uitgevoerde CEDEO onderzoek naar de tevredenheid van onze klanten, laat zien dat we goed tot zeer goed scoren op trainingen. Onze trainers scoren gemiddeld een ‘9,3’. Deze score komt voort uit onze oprechte betrokkenheid bij onze klanten en hun medewerkers, onze passie voor het vak van projectmanagement, en bewezen resultaten in de praktijk van onze klanten.

Naast het leveren van de beste projectmanagementtrainingen in Nederland, ondersteunen wij organisaties bij het invoeren en verankeren van professioneel project-, programma- en portfoliomanagement. Samen met uw leiderschapsteams werken we aan de randvoorwaarden in de organisatie, zodat projectteams optimaal kunnen presteren. Met onze diagnostische tools kijken waar uw organisatie nu staat, waar ze naartoe wil, en wat de beste weg is om daar te komen.

Als u op zoek bent naar tijdelijke versterking van uw projectorganisatie, dan zijn we u graag van dienst. De Project Professionals die wij detacheren bij onze klanten, kennen we persoonlijk en hebben we zelf opgeleid. Global Project Performance staat garant voor continuïteit en kwaliteit.

De afgelopen 10 jaar hebben we een ‘proof of concept’ ontwikkeld voor toegepaste projectmanagementtraining met de Stichting PRINCE2® for Africa Foundation. In bouwreizen van een week worden leiderschap, kennis van projectmanagement, vaardigheden en teamwerk geïntegreerd. Een unieke ‘life changing experience’ voor iedereen die een project van A tot Z in teamverband wil ervaren.

Werkt u nog niet met Global Project Performance, of bent u op zoek naar verfrissende oplossingen die werken in de praktijk? Neem dan contact met ons op om uw projectuitdagingen met ons te bespreken.

Met vriendelijke groet,

GLOBAL PROJECT PERFORMANCE – De opleider voor PROJECT professionals!

Peter Postema Directeur

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.