GLOBAL PROJECT PERFORMANCE INTERNATIONAL

U kunt Global Project Performance inschakelen voor al uw internationale professionaliseringsinitiatieven. Hierbij kunt u denken aan een eenmalige training in het buitenland of het opzetten van een internationale ‘projectmanagement academy’.

Ook GPP Online biedt uitgebreide mogelijkheden om uw medewerkers wereldwijd te ondersteunen met kennis en expertise die ze lokaal kunnen inzetten bij het uitvoeren van projectwerk. Onze diensten worden in meer dan 5 talen geleverd waaronder in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Deens en Roemeens. We geven u graag enkele voorbeelden:

Verenigde Naties in DRC (Democratic Republic of Congo)

De Verenigde Naties in Congo voeren een missie uit in het kader van de wederopbouw van het land. Om deze ontwikkelingen te ondersteunen, hebben we 50 projectmanagers in Kinshasa en Goma opgeleid tot PRINCE2 Practitioner in het Frans.

Actiris in Brussel

Actiris in Brussel is de evenknie van het UWV in Nederland. Om het portfolio van 150 projecten in de organisatie onder controle te krijgen, hebben we voor Fortes Solutions de Principal Toolbox naar het Frans vertaald, en geïmplementeerd op het centrale PMO en de lokale PMO’s. Het interessante van deze opdracht was dat alles in twee talen moest gebeuren: Frans en Nederlands.

PON Tyre Group (Duitsland, Nederland en Zweden)

Voor PON Tyre Group hebben we een internationaal team voorzien van een praktische PRINCE2-training met certificering om de verankering van projectmanagement in de internationale organisatie te ondersteunen.

KPMG in Zwitersland

Voor de accountants en adviseurs van KPMG in Zwitserland voeren we jaarlijks een PRINCE2-training uit met certificering. Zij hebben deze nodig om in projecten dezelfde taal als de klant te spreken.

Université Leonard de Vinci in Parijs, Rouen Business School,Université Paris Dauphine

In Frankrijk hebben we op diverse universiteiten studenten getraind in PRINCE2. De Rouen Business School heeft PRINCE2 als standaard onderdeel opgenomen van het jaarlijkse programma. Global Project Performance verzorgt de opleiding en het examen.

Ministerie van Defensie in Spanje

Voor het Ministerie van Defensie in Spanje hebben we over een langere periode diverse PRINCE2-trainingen inclusief certificering verzorgd.

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.