Groei en prestatieverbetering van uw organisatie

Ons doel is om uw organisatie en haar mensen te laten groeien. Hierbij zetten we een mix in van instrumenten die gericht zijn op: diagnostiek van de organisatie, training en coaching op alle niveaus in de organisatie, leiderschapsontwikkeling en verandermanagement (changemanagement).

Samen met onze klanten kijken we waar ze nu staan, waar ze naartoe willen en wat een goede aanpak is om daar te komen. Onze aanpak is gericht op samenwerking, het delen van kennis en ervaring, en het ontwikkelen van vertrouwen en draagvlak onder uw teams. Daarom is onze aanpak informeel en laagdrempelig.

illustraties_16-17-01

Onze trainers en consultants worden ook veel ingehuurd om project- en programmateams te ondersteunen bij het implementeren van methoden. Met name voor onervaren teams is het prettig wanneer ze het de eerste keer kunnen doen onder leiding van een ervaringsdeskundige. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan begeleide projectstart-ups, risicoanalyses, het in kaart brengen van voordelen (‘benefits mapping’) en/of krachtenveldanalyses (‘stakeholders’-analyses).

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.