Je bent hier: 

Onze dienstverlening

De dienstverlening van Global Project Performance is ondergebracht in drie business units:

1. Training

Onze business unit Training richt zich op het ontwikkelen en leveren van de beste trainingen voor openrooster- en incompanytrainingen. We leveren zowel geaccrediteerde trainingen op basis van marktstandaarden als niet-geaccrediteerde trainingen op basis van andere gangbare methoden die onze klanten gebruiken. Al onze trainingen kunnen op maat worden gemaakt en incompany worden geleverd.

2. Implementatie

Deze business unit richt zich op het implementeren, verankeren en borgen van project-, programma- en portfoliomanagement binnen organisaties. Daarbij maken we gebruik van onze jarenlange ervaring met het implementeren van projectmanagement, en onze officiële status als Accredited Consulting Organisation voor P3M3. Indien gewenst kunnen we de organisatie onafhankelijk laten auditeren en certificeren. In deze business unit zijn ook ondergebracht: het opzetten van PMO’s (Project Management Offices), verandermanagement, diagnostiek en leiderschapsontwikkeling.

3. Inhuur

Omdat we beschikken over een uitgebreid netwerk van ervaren projectmanagementprofessionals worden we regelmatig door onze klanten gevraagd om projectmanagers, projectondersteuners, EPM- en MS Project- specialisten, programmamanagers en portfoliomanagers te leveren. De professionals die we plaatsen bij onze klanten kennen we persoonlijk en hebben we zelf opgeleid en gecertificeerd in PRINCE2, IPMA, Agile, Scrum, MSP, MoP, Change Management, M_o_R, P3O en Lean Six Sigma. Global Project Performance staat borg voor de kwaliteit en continuïteit van de klantopdrachten.

illustraties_24-25-02

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.