SEMINARS VAN GLOBAL PROJECT PERFORMANCE

Seminars zijn een uitstekende gelegenheid om nieuwe inspiratie, kennis en inzichten op te doen. Het zijn ook goede gelegenheden om te netwerken en van gedachten te wisselen met andere geïnteresseerden.

Global Project Performance organiseert ieder jaar een seminar met en voor haar vaste klanten om kennis en ervaring uit de praktijk te delen. In de afgelopen jaren stonden onder meer de volgende onderwerpen op de agenda: ‘PRINCE2 The real story’, MSP en transformational leadership, P3M3 en ‘bouwen aan een betere wereld met projectmanagement’. Klik op de onderstaande afbeelding voor een impressie van het MSP-seminar.

Screen shot 2013-08-15 at 14.24.56

Daarnaast spreken we jaarlijks op projectmanagementcongressen zoals het jaarlijkse seminar de Best Practice User Group. Tenslotte is het mogelijk om in samenwerking met ons een seminar voor uw medewerkers, klanten en partners te organiseren.

Seminar mappen MSP

Seminars zijn een uitstekend geschikt om ervaringen uit te wisselen met vakgenoten

Tijdens onze seminars hebben de deelnemers uitgebreid de gelegenheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Dit kan zijn met collega’s of met professionals uit andere organisaties.

Ervaringen uitwisselen op MSP seminar

Wilt u ook een inspirerend seminar organiseren voor uw medewerkers en betrokkenen bij projecten, programma’s en portfolio’s? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Hebt u specifieke sprekers op uw verlanglijstje staan? Wij maken het mogelijk. Neem contact met ons op.

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.