Je bent hier: 

Top klantenservice

Managing Partner

Dagelijks werken we met een team van 20 gemotiveerde medewerkers aan het organiseren van trainingen en consultancy opdrachten voor onze klanten. Uit het CEDEO onderzoek kwam naar voren dat onze klanten zeer tevreden zijn over de inzet van Global Project Performance. Om dit doel te bereiken hebben we 71⁄2 jaar lang hard gewerkt aan de uitbreiding van onze diensten portfolio en het professionaliseren van onze dienstverlening.

De komende 71⁄2 jaar gaan we door met nieuwe ontwikkelingen en professionalisering van onze eigen organisatie. De ontwikkeling van onze dienstverlening op het gebied van trainingen, implementatie, leiderschap en verandermanagement (changemanagement), vraagt om een geoliede organisatie die snel en goed kan inspelen op de veranderende wensen en behoeften van onze klanten.

Managing-partner

Onze bedrijfsvoering is gebouwd op persoonlijke aandacht en belangstelling voor onze klanten en onze leveranciers. Ook met de groei van onze organisatie houden we dit fundament van klanttevredenheid goed in stand. Niet ons bedrijfsresultaat maar het behoud en ontwikkelen van interessant werk dat voldoening geeft, is onze belangrijkste drijfveer. Een gezond bedrijfsresultaat is daarbij een randvoorwaarde voor continuïteit. Een persoonlijke verstandhouding met onze klanten is de deur naar nieuwe ideeën en oplossingen die optimaal aansluiten bij de visie en de behoeften van uw organisatie.

Als we keuzes moeten maken, dan kiezen we altijd voor kwaliteit boven kortetermijnresultaat. En dat ervaren onze klanten in de praktijk. Wij zijn afgestemd op langetermijnrelaties. Deze hebben alleen bestaansrecht wanneer de kwaliteit van onze dienstverlening aan de hoogste eisen voldoet. Daarom sparen wij kosten noch moeite om onze klanten naar volle tevredenheid van dienst te zijn.

Werkzoekenden en zzp’ers in het bijzonder wil ik uitnodigen om contact met ons te zoeken om te bespreken hoe we hen van dienst kunnen zijn met onze speciale voorwaarden.

P&O-managers en ‘business leaders’ zijn bij ons aan het juiste adres. Wij leveren niet alleen kennis en certificeringen. We zorgen ervoor dat uw medewerkers daadwerkelijk vaardigheden ontwikkelen en deze in de praktijk omzetten in verbeterde bedrijfsresultaten.

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.