Renovatie Phillipi’s Children Centre 2012

Eind 2012 besluiten 15 ex-cursisten van Global Project Performance om de handen ineen te slaan en een bouwreis te organiseren naar Kaapstad onder de vlag van de Stichting PRINCE2 for Africa Foundation. In enkele maanden tijd brengen ze maar liefst € 15.000,- bij elkaar. Dit geld zal worden aangewend om enkele noodzakelijke opknapbeurten uit te voeren voor het Philippi Children’s Center in Kaapstad.

De school wordt geleid door Helen Diedericks. De babykamer, een klaslokaal en de keuken moeten worden gerenoveerd om de school open te houden en aan de eisen van de lokale overheid te voldoen. In een week tijd worden de belangrijkste werkzaamheden uitgevoerd onder leiding van SASDI.

 PRINCE2 training on the job

Met de uitvoering van de eerste bouwreis naar Kaapstad komt een droom van de directie van Global Project Performance uit om de meest inspirerende en praktisch relevante PRINCE2 training te realiseren. Leren doe je in de praktijk. Vragen over PRINCE2 en de toepassing ervan lossen op wanneer teams de handen ineen slaan om samen een project te plannen, uit te voeren en over te dragen. Zowel de harde als zachte kant van projectmanagement worden  beleefd en geven de deelnemers een “life changing experience”.

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.