Échte projecten managen leer je bij GPP!

Er zijn maar weinig organisaties die echte praktijktrainingen bieden voor teams die werken aan projecten en programma’s. Global Project Performance heeft in de afgelopen 10 jaar hard gewerkt aan een uniek concept waarbij teams in één week tijd een school bouwen in de townships van Kaapstad. Tijdens de bouwweken hebben deelnemers de gelegenheid om te oefenen in diverse rollen van het projectmanagementteam zoals teammanager, projectmanager, projectsupport of projectborging. Daarnaast lenen deze reizen zich uitstekend voor teambuilding en leiderschapsontwikkeling.

P2FA

Wilt u weten hoe uw organisatie kan deelnemen aan deze bouwreizen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Politie Nederland persoonlijk leiderschap

Voor diverse teams binnen Politie Nederland verzorgen wij trainingen persoonlijk leiderschap die als uitgangspunt veel geprezen aanpakken hanteren zoals de wereldwijde best seller “seven habits of highly effective people” van Stephen Covey. Tijdens de trainingen maken we ook gebruik van technieken zoals de RET (Rationeel Emotieve Therapie) en NLP (Neuro linguïstisch Programmeren).

Door middel van deze trainingen versterken de deelnemers hun zelfbewustzijn en vergroten zijn hun inzicht in hun effectiviteit en potentieel. Wanneer het persoonlijk leiderschap groeit, dan wordt de organisatie sterker en wendbaarder. Deze trainingen worden geleid door gediplomeerde coaches en psychologen.

Wilt u weten hoe uw organisatie kan profiteren van onze trainingen persoonlijk leiderschap? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Echt leren doe je in de praktijk: Coaching on the job en intervisie

Echte verandering vindt plaats in de praktijk. De confrontatie met de realiteit en met jezelf vergroot pas echt het bewustzijn en zet aan tot nadenken en ander gedrag. Ook het gevoel van noodzaak en urgentie is nergens groter dan in de praktijk van alledag. Het inbouwen van een leerproces in de praktijk is daarom een van de krachtigste middelen om uw medewerkers, teams en organisatie te laten groeien.

Coaching on the job en intervisie zijn relatief goedkoop en de effectiviteit is groot. Basiskennis is vaak wel een voorwaarde om te participeren in deze trajecten. De waarde van kennis wordt nog te vaak onderschat door organisaties. Kennis bepaalt in sterke mate het raam waardoor mensen naar de realiteit kijken.

echt leren doe je in de praktijk

Wilt u weten hoe uw organisatie kan profiteren van coaching on the job en intervisie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.