LEIDERSCHAPSTRAJECT PROJECTMANAGEMENT

Met het toenemende belang van project-, programma- en portfoliomanagement ontstaat bij onze klanten steeds meer de behoefte om loopbaanbeleid te implementeren voor professionals. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat ze vandaag en in de toekomst steeds kunnen beschikken over gekwalificeerde professionals met de juiste praktijkervaring.

Om deze behoefte te ondersteunen, hebben we drie leiderschapstrajecten voor professionals ontwikkeld die we incompany uitvoeren.

  1. Projectmanagement.
  2. Change Management.
  3. Project Support

Met de inzet van deze trajecten zet u de betreffende rollen definitief op de kaart van uw organisatie en vergroot u haar aantrekkingskracht op de beste mensen in de arbeidsmarkt.

Opbouw van de trajecten

Elk traject kent een doorlooptijd van ongeveer twee jaar. Er wordt gewerkt aan kennisopbouw en implementatievaardigheden. De leiderschapstrajecten worden gebaseerd op onze geaccrediteerde producten en kunnen volledig op maat worden gemaakt voor de organisatie.

In onze leiderschapstrajecten gaan een gedegen theoretische achtergrond, bewezen vaardigheden en resultaat voor de organisatie hand in hand. We maken gebruik van 360 gradenevaluatie, assessment, intervisie, workshops en coaching. Ook kunnen we gastlezingen verzorgen door praktijkexperts uit andere organisaties. Elk traject wordt afgesloten met een assessment en een certificaat.

illustraties_30-31-02

Leiderschapstraject 1: Projectmanagement

Organisaties hebben behoefte aan projectmanagers die de klus kunnen klaren in goede samenwerking met betrokkenen. Kennis van zaken is daarbij belangrijk. Maar ook de vaardigheid om kennis in de praktijk te brengen voor een succesvol project. In dit traject worden projectmanagementcompetenties aangevuld met leiderschap, changemanagement- en programmamanagementcompetenties die daarvoor nodig zijn.

De modules in dit traject kunnen worden aangevuld met andere technieken en methodieken zoals PMI, Agile Project Management, Scrum of Lean Six Sigma.

 

Advies

Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, concreet advies of een offerte willen? Neem dan contact op.