P3M3 voor draagvlakontwikkeling

15-12-2019

Zijn uw managers en medewerkers getraind? Hebt u processen, sjablonen en tools ingevoerd maar zijn de prestaties nog niet naar verwachting verbeterd?

Zoekt u een manier om uw Community of Practice en management te enthousiasmeren voor doorlopende professionalisering van uw organisatie? Dan zijn onze laagdrempelige P3M3 diensten een effectief middel om draagvlak en commitment te ontwikkelen.

Betrokkenen gaan samen aan de slag om een 360-graden en objectief beeld te vormen van de sterktes en zwaktes van de organisatie en de kansen en bedreigingen. Er ontstaat inzicht in het volwassenheidsniveau en kansen en prioriteiten om prestaties op korte en lange termijn te verbeteren.

Ambitieuze klanten

Dit zijn enkele klanten bij wie wij P3M3 Assessment diensten inzetten voor de professionalisering van project- programma- en portfoliomanagement:

  1. Ministerie van BZK.
  2. Waterschap Rivierenland.
  3. VodafoneZiggo.
  4. Erasmus MC (14de P3M3 gecertificeerde organisatie wereldwijd).
  5. Boskalis.
  6. Ministerie van OCW.
  7. Legal & General.
  8. NXP.
  9. Gemeente Rotterdam.

Holistische kijk op uw organisatie

In tegenstelling tot wat sommigen denken, besteed P3M3 aandacht aan alle aspecten van uw projectomgeving. Daarbij spelen cultuur, leiderschap en competentieontwikkeling een cruciale rol. Uiteraard is er ook aandacht voor processen, organisatie, tools en technieken.

Prioriteer de groei van uw organisatie

P3M3 kan ingezet worden in alle delen van uw project- en veranderorganisatie. Wij maken onze inzet altijd op maat voor uw specifieke business challenges en houden ons niet bezig met "box ticking". Het realiseren van uw ambities voor uw klanten is wat ons drijft.

Kosten P3M3 Assessments

Kennis maken met P3M3 hoeft niet veel geld te kosten. We hebben interactieve en laagdrempelige interventies om te experimenteren met P3M3. In de praktijk zien we dat hiermee de interesse en het enthousiasme op gang komen om met P3M3 aan de slag te gaan. We bieden al P3M3 diensten aan vanaf € 1.500, – ex BTW.

Kennis maken met de voordelen van P3M3?

Is uw interesse gewerkt en wilt u meer weten over P3M3?

We bieden P3M3 Assessments aan vanaf een eenvoudig P3M3 Online Assessment, een P3M3 Simulatiespel of een Gefaciliteerd Self Assessment tot en met diagnostische assessments en certificering van uw organisatie voor project- programma- of portfoliomanagement.

Door naar P3M3

Of bel 030 22 11 987.

Dan kunt u direct met een van onze P3M3 Registered Consultants spreken.