Van Agile Wars naar Agile Peace: gratis event 12 maart 2020

26-02-2020

De intentie van agile is altijd geweest om de samenwerking binnen de organisatie op een pragmatische manier te ondersteunen en om de beste oplossingen voor uw klanten en afnemers te realiseren.

Tijdens onze masterclass op 12 maart 2020 rekent "thought leader" Barbara Roberts en mede-grondlegger van de eerste agile methodiek in 1994 (DSDM) af met Agile Wars (mijn methode is beter dan die van jou) en wordt de klant weer op nummer 1 geplaatst.

Gratis deelname bij inschrijving voor een training in 2020

Schrijft u zich voor 12 maart in voor een van onze trainingen in 2020 dan is deelname aan de masterclass gratis zolang er nog beschikbaarheid is. We hebben nog slechts enkele plekken. Vaste klanten betalen € 295,- ex btw. Het publieke tarief is € 395,- ex btw.

DIRECT INSCHRIJVEN

Van Agile Wars naar Agile Peace en blije klanten

Te vaak worden methodieken op een dogmatische manier opgevat en toegepast. Dat is zo met PRINCE2 maar ook met agile. Tijdens deze dag leert u meer over hoe u agile kunt laten werken in het voordeel van uw organisatie en haar klanten.

We gaan agile vanuit een ander uitgangspunt benaderen. Waarom zou je de keuze limiteren tot een enkele agile aanpak als er mogelijkheden zijn om een "best of breed" aanpak voor uw organisatie te ontwikkelen door het combineren van aanpakken langs het hele agile spectrum?

Denk aan XP, SCRUM, KANBAN en LEAN tot en met Agile PM, PRINCE2 Agile, PRINCE2, SAFe en Agile Portfolio Management.

Barbara Roberts: Agile Thought Leader van het eerste uur

Barbara beschikt over de praktijkervaring om met gezag de meest uitdagende vragen op het gebied van agile te bespreken en hints en tips te leveren die u direct kunt toepassen in uw dagelijkse werk.

Om fenomenen en misverstanden rondom agile goed te kunnen begrijpen, is het nodig om te weten hoe ze zijn ontstaan en waarom. Barbara is bij uitstek de persoon die dit kan. Zij stond aan de basis van de eerste agile methodiek (DSDM) 7 jaar voordat het Agile Manifesto werd gepubliceerd.

Wist u dit over Barbara Roberts?

  • Helped create DSDM (the first Agile approach) in 1994 (6 years prior to the Agile Manifesto).
  • Ran one of the DSDM Early Adopter projects in 1995.
  • Creation of AgilePM was her original idea – over 100,000 exams taken since it’s launch in 2010 (AgilePM is based on DSDM).
  • Has been running complex Agile transformations in UK (and beyond) ever since. In all sectors : insurance, finance, military, public sector, telecoms, transport.
  • Lots of experiences working with at all levels with large corporates globally.
  • Experience of fitting agile into formal quality processes and procedures (up to CMMI Level 5).
  • A director for Agile Business Consortium for over 22 years, now an ABC Fellow (previously DSDM Consortium).
  • Signatory of the Agnostic Agile Oath.
  • Still passionate about all things agile.

Lees meer over de masterclass

Hebt u interesse in deelname aan onze masterclass op 12 maart 2020 bij Grand Hotel Karel V? Meld u dan nu aan. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Top klanten om mee te netwerken

Tijdens deze dag en de volledig verzorgde netwerkborrel is er tevens gelegenheid om ervaringen te delen met andere deelnemers van onder andere NS, het Ministerie van BZK, Rabobank, Heineken International, PON, Leger de Heils, VSE, Gemeente Amsterdam, VodafoneZiggo, Gemeente Rotterdam en vele anderen.

Vragen? Bel ons. We helpen u graag

Global Project Performance
WTC Papendorp
Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht

Tel: +31 (0) 30 22 11 987
Email: [email protected]