Covid beleid

Juist in deze tijd zijn organisatie- en individuele ontwikkeling essentieel

Juist in deze tijd is het belangrijk voor organisaties en individuen om zich te kunnen blijven ontwikkelen. Veranderende omstandigheden vragen om nieuwe kennis, vaardigheden en competenties. Project- en verandermanagement spelen hierin een essentiële rol. 

Ons COVID-beleid 

Ons uitgangspunt is het beleid van de regering en het RIVM. We zijn terughoudend in het nemen van onnodige risico's. Veiligheid staat bij ons op nummer 1. Dit staat uw persoonlijke ontwikkeling en die van uw organisatie echter niet in de weg. Wij bieden een complete portfolio van online- en offline- diensten.

Samenwerken met onze klanten

Samen met onze klanten vinden we steeds de beste oplossingen op basis van de actuele situaties. Zo slagen we er steeds weer in om u te blijven ondersteunen in uw ontwikkeldoelen. We leveren onze open rooster en incompany trainingen op locatie en via ZOOM, MS Teams en WEBEX. Ook bieden wij een volledige online training aan voor PRINCE2 die u in uw eigen tempo online kunt volgen. 

Voor volwassenheidsmetingen waaronder P3M3, project health checks en Assurance reviews geldt hetzelfde. In onze adviesdiensten maken we ook gebruik van online reviews.