Eendaagse Masterclass Stakeholder Engagement 13 februari 2018

Het draait allemaal om mensen

Verandering worden uiteindelijk gerealiseerd voor en door mensen. Iedereen die werkzaam is in het vakgebied van project-, programma-, portfolio- en verandermanagement heeft dit aan den lijve ondervonden. Hoe beter we in staat zijn om stakeholders te betrekken bij veranderingen hoe groter de kans op een succesvolle verandering.

Op dinsdag 13 februari 2018 organiseerde Global Project Performance daarom een eendaagse masterclass Stakeholder Engagement, met de mogelijkheid om deze te vervolgen met een Stakeholder Engagement praktijktraining (5 en 12 maart 2018). Deze training werd afgesloten met het officiële Stakeholder Engagement Foundation examen en -certificaat >>>

Juist in tijden van zelfsturing en Agile Management is stakeholder Engagement belangrijker dan ooit

Juist in tijden van Agile Denken en Bottom Up Sturing in organisaties is de vaardigheid van stakeholder engagement belangrijker dan ooit tevoren. Stakeholder Engagement is geen Rocket Science maar je moet het wel doen. Deze eendaagse masterclass inspireert en zit boordevol praktische tools en tips die u direct in uw werk toe kunt voegen.

Stakeholder Engagement is FUN

In het kader van de bouwreizen naar Kaapstad (bouw een school in een week en leer een project managen) stond stakeholder engagement aan de basis van het succes. Een van de stakeholder Engagement strategieën was gericht op het werven van zoveel mogelijk geld om de nieuwe school te financieren. Zo haalden we in een paar maanden tijd meer dan 65.000 euro op. Deze doneerden we aan de school in Kaapstad onder de voorwaarde dat lokale stakeholders (overheid en bedrijfsleven) deze verdriedubbelden.