Samen met uw Lijn- en Stafmanagers, portfoliomanagers,
HR, en uw project- lean- en agile-teams realiseren wij
meetbare groei in verbetermanagement

"Risicomanagement helpt om het onderwijs van
peuters en kleuters in de townships van Kaapstad
te verbeteren."
Peter Postema ~ PRINCE2 for Africa Foundation

GPP Praktijktraining

"Mijn opdrachtgevers hebben één ding gemeen:
ze willen innovatie versneld in de markt zetten."
Josephine Groot ~ Freelance Projectmanager

"Tijdens enkele workshops hebben we de benefits
in kaart gebracht met de stakeholders."
Annelies Contze ~ Sophia Kinderziekenhuis

"P3M3 helpt ons om de groei en prestaties van
onze organisatie te meten en te ondersteunen."
Frank Versloot ~ VodafoneZiggo

Over GPP Praktijktrainingen

Wilt u trainingen volledig op maat? Wilt u de eigen praktijkcases centraal stellen in de training? Wilt u medewerkers optimaal motiveren en ondersteunen in hun dagelijkse werk? Wilt u zelf de inhoud, de planning, de tijdstippen en werkvormen bepalen? En wilt u de volwassenheid van uw organisatie laten groeien en haar prestaties aantoonbaar verbeteren?

Dan zijn onze GPP Praktijktrainingen precies wat u zoekt!

Best practices principes en de concrete toepassing daarvan zijn het uitgangspunt. Zo ondersteunen we het ontwikkelen van vaardigheden, competenties en prestatieverbetering. Niet de definities of exameneisen maar uw eigen organisatie- of afdelingsprioriteiten staan centraal. Meestal werken we met een Quick Reference Card en vooral veel oefeningen, groepsopdrachten, rollenspellen, presentaties en discussie. Ook kunnen deelnemers aan de GPP Praktijktrainingen het officiele GPP Praktijkcertificaat behalen.

Holistische aanpak met zichtbare prestatieverbetering

Om prestaties in de praktijk te verbeteren, moet rekening worden gehouden met alle relevante factoren. Daarom volgen we altijd een holistische aanpak waarbij we de juiste balans zoeken tussen de harde en zachte aspecten van verbetermanagement. Samen met u bespreken we waar de juiste balans ligt.

Persoonlijk advies?

Bel +31(0)30 2211987

of

Wilt u eerst een GPP Praktijktraining en daarna een officieel examen?

Wilt u op korte termijn de prestaties van uw organisatie of afdeling verbeteren? Maar wilt u uw managers en medewerkers toch ook een tijdloze basis mee geven en een officieel internationaal erkend certificaat? Bij GPP kan dat. Meestal organiseren we dan eerst een GPP Praktijktraining. Dat motiveert en werkt in de praktijk. Enige tijd na de praktijktraining organiseren we dan een korte effectieve examentraining en nemen we het officiele examen af zodat uw medewerkers ook gecertificeerd worden.

Enkele voordelen van GPP Praktijktrainingen

 • Direct verbeterde toepassing van de specifieke aanpak van uw organisatie.
 • Aantoonbare impact op motivatie medewerkers en sfeer in organisatie.
 • Functiespecifieke en branchespecifieke casussen.
 • Holistische aanpak.
 • Focus op vaardigheden en competenties.
 • Quick Reference card in plaats van uitgebreid theorieboek.
 • Hoog rendement op investering in de ontwikkeling van uw managers en medewerkers.
 • Mogelijkheid tot aanvullende examentraining en certificering.

GPP Praktijktrainingen op maat voor 12 verbeterdisciplines

Wij maken GPP Praktijktrainingen volledig op maat naar uw wensen voor alle 12 verbeterdisciplines. Dit biedt u ook de mogelijkheid om korte trainingen van een dag of zelfs een halve dag op te zetten voor bijvoorbeeld risicomanagement, benefits management, portfoliomanagement of transitiemanagement.

 • Projectmatig Werken.
 • Projectmanagement.
 • Programmamanagement.
 • Portfoliomanagement.
 • Agile Management.
 • LEAN Management.
 • Benefits en Transitiemanagement.
 • PMO en MS Project.
 • Centre of Excellence en P3M3.
 • Risicomanagement.
 • Verander en Stakeholdermanagement.
 • Leiderschap en Soft Skills.

GPP Praktijktrainingen van een week in de townships van Kaapstad

Wilt u de aandacht voor praktisch verbetermanagement in uw organisatie stevig op de kaart zetten? Onderneem dan met ons een bouwreis van een week naar Kaapstad. Dan leren uw teams hands-on hoe je best practice principes effectief in de praktijk brengt. Ze ervaren de voordelen en waarde van Good Practice aan den lijve. Deze film geeft een impressie van de reizen die we al met meer dan 50 klanten hebben gemaakt.

Onze GPP Praktijkdiensten

Best Practice management Implementeren

Wilt u best practice management professionaliseren met behulp van de GPP Praktijkaanpak? Voer de GPP Quick Scan met ons uit. Dan weet u snel en tegen lage kosten waar de verbeterkansen voor uw organisatie liggen.

Mail ons uw vraag >>>

GPP Incompany Praktijktrainingen

Wilt u met ons een GPP Praktijktraining organiseren of een verbetertraject opzetten? Neem dan contact op. In de laatste onafhankelijke CEDEO onderzoeken werden onze incompany maatwerktrainingen met een 9 gewaardeerd.

GPP Praktijktrainingen >>>

GPP Praktijk Mentoring en Coaching

In de theorie lijkt het allemaal zo logisch. In de praktijk is het vaak een stuk lastiger om best practices in de praktijk te brengen. Hoe pak je dat aan? En welke aanpak past bij u? Onze mentoren en coaches helpen u om de toepassing van best practice management methodes snel en goed in de vingers te krijgen.

Mentoring en Coaching >>>

Dragen management best practices aantoonbaar bij aan de prestatieverbetering van uw organisatie?

Hebt u zicht op de bijdrage van management best practices aan de prestatieverbeteringen van uw afdeling of organisatie? Is de motivatie toegenomen? Worden veranderinitiatieven vaker succesvol gerealiseerd? Of ziet u juist teveel bureaucratie die in de weg staat van prestatieverbetering? Is iedereen wel getraind maar wordt er teveel uit het boekje gewerkt?

Bespreek dan uw vraag met een van onze adviseurs. Zij ondersteunen u graag bij het op maat maken van een aanpak die naadloos aansluit op de specifieke situatie van uw organisatie. We trainen uw management en teams praktisch en effectief. Hierdoor groeit de motivatie voor Good Practice en ziet u de prestaties zienderogen verbeteren.

Is uw interesse gewekt?  Bel voor onafhankelijk advies 030 22 11 987 of mail: [email protected].

Klantverhalen

5 meest gestelde vragen

Dat komt omdat de training er volledig op is gericht om management en medewerkers direct te ondersteunen bij het effectiever uitvoeren van hun dagelijkse taken en verantwoordelijkheden. Hierdoor bereiken ze betere prestaties met minder moeite. De communicatie verbetert. En het levert tevreden stakeholders en klanten op. Dat motiveert en draagt bij aan de sfeer in de organisatie.

Ja. Een GPP Praktijktraining leent zich bijvoorbeeld goed voor een combinatie van projectmanagement en introductie portfoliomanagement. Of projectmanagement en Agile. Of methode en soft skills.

De GPP Quick Scan levert een overzicht van sterktes en zwaktes van de change organisatie. Op basis van deze 360-graden analyse kan een GPP Praktijktraining perfect op maat worden gemaakt.

Het actief deelnemen aan de training en afronden van de opdrachten resulteert in het GPP Praktijkcertificaat.

Het is ook mogelijk om een geaccrediteerde examentraining uit te voeren enige tijd na de GPP Praktijktraining. Dan hebben mensen eerst de voordelen kunnen ervaren van een aanpak of methodiek.

Zeker. Een GPP Praktijktraining kan voor elke geaccrediteerde methodiek op maat worden gemaakt. Tijdens de GPP Praktijktraining ligt de focus niet bij definitiekennis naar de letter om een examen te halen. Het uitgangspunt is de praktijk van uw dagelijkse werk en de toepassing van best practice principes, concepten en technieken.

Previous

Next

Staat uw vraag er niet bij?

> Vul dan dit formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag