Onze doelgroepen

Wilt u succesvol projecten en veranderingen realiseren? Bent u mede verantwoordelijk voor de professionalisering van de organisatie? Of bent u een fulltime of parttime projectleider, teamlid of stakeholder?

Dan willen wij graag uw kennispartner en opleider zijn in het hele spectrum van verandermanagement. Op deze pagina leest u meer over onze doelgroepen.

Download hier onze corporate brochure

Integrale benadering voor duurzame prestatieverbetering
Organisatie Ontwikkeling & Persoonlijke Ontwikkeling
Aanpak op maat voor iedere doelgroep

HR Manager

HR is in de organisatie verantwoordelijk voor kennis- en competentieontwikkeling van management en medewerkers. Vak speelt HR ook een belangrijke rol bij ontwikkeling van de organisatiecultuur en communicatie.

Wij zijn het aanspreekpunt voor HR waar het gaat om het ontwikkelen en leveren van incompany maatwerk en open trainingen op het gebied van project- en verandermanagement in alle 12 verbeterdisciplines.

Naar organisatie ontwikkeling

De Projectmanagement Professional

De projectmanagement professional heeft voor project- en verandermanagement als vak gekozen. Een loopbaan of carrièrekeuze. Om deze reden stelt de projectmanagement professional extra hoge eisen aan zijn of haar competenties. De projectmanagement professional is in dienst of ZZP.

Projectmanagement professionals in 12 verbeterdisciplines ondersteunen wij met opleidingsadviezen op maat, trainingen en certificering. Wij leveren extra toegevoegde waarde omdat we strategisch mee kunnen denken. Voor ZZP'ers bieden we interessante ondernemerskortingen.

Naar persoonlijke ontwikkeling

 

Het teamlid of stakeholder

Teamleden en stakeholders hebben ook een minimale set van kennis en vaardigheden nodig om hun rol effectief te kunnen vervullen en zo bij te dragen aan succesvolle veranderingen. 

Net als voor de parttime projectmanagement professionals bieden we deze doelgroep praktische workshops en trainingen op maat. Met weinig inspanning kunnen zijn zo een betere bijdragen leveren aan projecten en andere veranderinitiatieven.

Naar persoonlijke ontwikkeling

Contactformulier

Is uw interesse gewekt om met ons samen te werken? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Of bel 030 22 11 987

Contact opnemen