Agile Management

Wilt u een agile organisatie ontwikkelen met een leiderschapsteam dat leidt in plaats van managet? Met autonome teams die zich inzetten om de business precies en op tijd te leveren wat ze nodig hebben om hun klanten te helpen?

Wij zijn specialist in het ontwikkelen van agile organisaties met een "energized change culture". Wij versnellen verandering, vergroten wendbaarheid, optimaliseren control en leveren meetbare prestatieverbetering.

Haal het beste in uw teams naar boven
Betere communicatie tussen leiderschap en teams
Verminder belemmerende bureaucratie

Hoe kunnen we u helpen met Agile Management?

Ik wil graag
Ik ben geïnteresseerd in
Uw gegevens

Agile Management in de Praktijk bij Gemeente Alphen aan den Rijn

Het programma "Organisatie van de Toekomst" is een veranderprogramma met als doel om optimaal bij te dragen aan de realisatie van de effecten van de meerjarenbegroting. Om vaart te brengen in dit programma werd Global Project Performance benaderd voor agile advies en ondersteuning.

Onze bijdrage: training van 10 agile coaches en een agile programma start-up voor 100 managers en medewerkers. In multidisciplinaire teams zijn de aanwezige plannen van aanpak vertaald naar een agile aanpak met een product backlog, user stories en de eerste sprintplanning.

Met deze interventies is de energie losgekomen om op korte termijn concrete vorm te geven en resultaten te boeken voor het programma.

Mogen we met u mee denken?

Wilt u Agile Management professionaliseren in uw organisatie?

Leg uw vraag dan geheel vrijblijvend voor aan één van onze adviseurs.

Dan denken we met u mee over de beste oplossing.

 

030-2211987

Contact opnemen

Agile Management in de Praktijk bij Rabobank

"Global Project Performance begreep de klantvraag het best. We hebben via Global Project Performance ook een “theorie naar praktijk” dag gehouden"
Mirjam Beentjes, Rabobank

Mogen we met u mee denken?

Wilt u Agile Management professionaliseren in uw organisatie?

Leg uw vraag dan geheel vrijblijvend voor aan één van onze adviseurs.

Dan denken we met u mee over de beste oplossing.

 

030-2211987

Contact opnemen

SCRUM

Uw organisatie moet snelheid maken om "in de race" te blijven. Wendbaar blijven. Wilt u het beste uit uw teams naar boven halen? Wilt u de leiderschapsstijl in uw organisatie transformeren naar een agile cultuur? Niet alleen in initiatieven met een software component maar ook elders in de organisatie? Benut dan de voordelen van SCRUM.
Door naar SCRUM

Agile PM

Wordt er in uw organisatie al "gescrumd" en bent u op zoek naar een beproefde aanpak om dit op te schalen en de verbinding met de strategie van de organisatie en key stakeholders te borgen? Agile PM is een geïntegreerde methode om agile productontwikkeling en projectmanagement te combineren. Agile PM was de eerste agile projectmanagement methode wereldwijd.
Door naar Agile PM

PRINCE2 Agile

Er is geen organisatie meer zonder projecten met een belangrijke software component. In bijna alle organisaties worden software producten agile ontwikkeld, iteratief en incrementeel. Om de meer complexe initiatieven in goede banen te leiden is er behoefte aan aanvullend projectmanagement. PRINCE2 Agile is een raamwerk dat deze functionaliteiten biedt en bouwt voort op reeds aanwezige agile aanpakken.
Door naar PRINCE2 Agile

Agile praktijktrainingen

Uiteindelijk wil elke organisatie concrete resultaten en prestatieverbeteringen zien. Agile is geen "magic bullet". Agile moet op maat worden gemaakt voor uw specifiek organisatie of afdeling. Met onze praktijktrainingen slaan we de brug van de best practice methodieken naar uw organisatie en haar eigen processen en cultuur zodat er een daadwerkelijke transformatie plaats vindt.
Door naar de Praktijktrainingen

SAFe

SAFe is in Nederland binnen grote corporate organisaties het meest gebruikte raamwerk om agile op te schalen van productontwikkeling naar programma's (agile release train) en het portfolioniveau om zo een LEAN-Enterprise te ontwikkelen. Mooi is bovendien dat er ook expliciet aandacht is voor de leiderschapsontwikkeling die randvoorwaardelijk is om de cultuurverandering te realiseren.
Door naar SAFe

Agile Programme en Portfolio Management

Agile PgM en Agile PfM zijn de exponenten van Agile PM op programma- en portfolioniveau. Alle drie de methodes zijn ontwikkeld door het Agile Business Consortium, agilisten van het eerste uur. Deze methodieken zijn gebaseerd op klassiek programma- en portfoliomanagement en maken de vertaalslag naar een agile organisatie.
Door naar Agile Programme Management
Door naar Agile Portfolio Management

Mogen we met u mee denken?

Wilt u Agile Management professionaliseren in uw organisatie?

Leg uw vraag dan geheel vrijblijvend voor aan één van onze adviseurs.

Dan denken we met u mee over de beste oplossing.

 

030-2211987

Contact opnemen