Projectmatig Werken

Hoe zou u graag zien dat medewerkers en managers van verschillende afdelingen naast hun dagelijkse werk projectmatig samenwerken? Denkt u aan teamwerk, goede communicatie en een geplande maar pragmatische aanpak?  

Wij helpen al jaren grote en kleine organisaties in zowel de publieke als private sector bij de professionalisering van projectmatig werken. Laagdrempelig en op maat voor uw specialisme zodat u direct prestaties verbetert.

Ervaring in publieke en private sector
Trainers en adviseurs uit uw branche
Voor kleine en grote organisaties

Hoe kunnen we u helpen met Projectmatig Werken?

Ik wil graag
Ik ben geïnteresseerd in
Uw gegevens

Projectmatig Werken in de Praktijk bij ZAAM Interconfessioneel Onderwijs

Om de doelstellingen van haar strategisch beleidsplan te realiseren vroeg ZAAM, een scholengemeenschap in Amsterdam met 23 scholen, ons om hulp bij het professionaliseren van projectmatig werken. Enkele jaren voorheen was een "implementatie" van projectmatig werken gestrand in teveel bureaucratie.

Voor ZAAM hebben we een praktische maatwerkaanpak ontwikkeld, teams getraind (on the job), opdrachtgevers gecoacht, een leiderschapstraining voor projectleiders verzorgd.

Ook werd ons gevraagd om de leiding te nemen over een voorbeeldproject. In dit project worden de personeelsdossiers op de scholen en het bedrijfsbureau gedigitaliseerd. Tijdens het project werden steeds meer verantwoordelijkheden overgedragen aan de eigen aspirant projectmanager. Deze heeft de tweede fase zelfstandig en succesvol afgerond.

Mogen we met u mee denken?

Wilt u projectmatig werken professionaliseren in uw organisatie?

Leg uw vraag dan geheel vrijblijvend voor aan één van onze adviseurs.

Dan denken we met u mee over de beste oplossing.

 

030-2211987

Contact opnemen

Projectmatig Werken in de Praktijk bij Stichting Red een Kind

"Global Project Performance gaf ons inzicht in de randvoorwaarden om projectmatig te kunnen werken"
Stichting Red een Kind, Andries Schuttinga

Mogen we met u mee denken?

Wilt u projectmatig werken professionaliseren in uw organisatie?

Leg uw vraag dan geheel vrijblijvend voor aan één van onze adviseurs.

Dan denken we met u mee over de beste oplossing.

 

030-2211987

Contact opnemen

Projectmatig Creëren

Projectmatig Creëren omvat net als andere methodieken onderwerpen zoals de projectlevenscyclus, rollen en verantwoordelijkheden, stakeholders en risico's. Wat projectmatig creëren met name onderscheidt is de extra aandacht die wordt gegeven aan de intake door het team met de opdrachtgever en de gefaciliteerde project start up die een stevige basis voor het project ondersteunt. 
Direct door naar de training Projectmatig Creëren

Projectmatig Werken

Over projectmatig werken zijn veel boeken geschreven. Er is niet één standaard beschrijving voor projectmatig werken. Het is in die zin niet echt een methode maar eerder een gedachtegoed. Wij besteden aandacht aan alle aspecten die belangrijk zijn om een project succesvol te realiseren, zowel de harde als zachtere aspecten.
Direct door naar Projectmatig Werken

Toepassen methodieken in de praktijk in Kaapstad

Met onze bouwreizen hebt u een uniek middel in handen om competenties en teams te ontwikkelen.

Leidinggeven aan projecten

Bij leiding geven aan projecten staat de projectleider, projectmanager of teammanager centraal. Zij zijn de spin in het web van de veranderingen die gepaard gaan met het project. Hoe ontwikkel je draagvlak, verminder je weerstand en krijg je de stakeholders mee?
Direct door naar Leidinggeven aan projecten

Gefaciliteerde Project Start Up

De basis voor een succesvol project en succesvolle uitkomsten wordt gelegd aan het begin van een project. Met een gefaciliteerde project start up verbindt u stakeholders met het project, maakt u het project inzichtelijk en geeft u de projectbeheersing vorm. De gefaciliteerde project start up is een manier om uw project in de stijgers te zetten en om tegelijkertijd uw teams te ontwikkelen.
Direct door naar gefaciliteerde project start up

Werken in Kleine Projecten (WISP)

Werken in Kleine Projecten (WISP) is de enige officieel geaccrediteerde training voor projectmatig werken in Nederland (en wereldwijd). WISP beschrijft de minimale basis die een project vereist om succesvol te worden gemanaged. Daarom is de aanpak toegankelijk voor iedereen. Het leuke is dat mensen ook een officieel certificaat kunnen behalen na het afleggen van een eenvoudige toets.
Direct naar Werken in Kleine Projecten

Incompany leiderschap en teambuilding Kaapstad

Wilt het leiderschap, teamwerk en de band met de organisatie stimuleren? Organiseer dan een onvergetelijke bouwreis van een week naar Kaapstad. In één week tijd bouwen we een school. Uw teams ontwikkelen hun leiderschapsvaardigheden en ervaren een project van A tot Z. Mensen van meer dan 50 organisaties waaronder Philips, Heineken, Accenture, Urenco en SVO gingen met ons mee naar Kaapstad.
Direct door naar incompany leiderschap en teambuilding Kaapstad

 

Mogen we met u mee denken?

Wilt u projectmatig werken professionaliseren in uw organisatie?

Leg uw vraag dan geheel vrijblijvend voor aan één van onze adviseurs.

Dan denken we met u mee over de beste oplossing.

 

030-2211987

Contact opnemen