Persoonlijke Ontwikkeling

Wil jij groeien en prestaties verbeteren in het vak van project- en verandermanagement? Wil je meer bereiken en je bijdrage en werkplezier vergroten?

Wij helpen jou om je ambities te realiseren door het ontwikkelen van kennis, vaardigheden en competenties in jouw eigen praktijk. 

Persoonlijk opleidingsadvies
Maandelijks open trainingen
Mentoring en Coaching

Spreek direct met één van onze praktijktrainers

Beste resultaat Nederlandse markt: 100% examenscore en evaluatie 9

Vergroot jouw kans op interessant werk

Jouw kennispartner en opleider in het hele spectrum van verandermanagement

Projectmanagement in de Praktijk bij Gemeente Amsterdam

"Vooral het denken in en werken met producten leverde grote toegevoegde waarde op"
Paul Mooij, Gemeente Amsterdam

Mogen we met je mee denken?

Wil je een professioneel en onafhankelijk opleidingsadvies voor de training die het best aansluit bij jouw unieke situatie?

Bespreek dan je vraag met één van onze praktijktrainers.

 

030-2211987

Contact opnemen

Projectmatig Werken

Werk jij naast je dagelijkse functie met collega's en managers samen aan projectmatige initiatieven? Wil de samenwerking en communicatie met collega's en leveranciers verbeteren? Meer grip en overzicht over je dagelijkse activiteiten? Praktische tools en technieken zonder ingewikkelde theorieën?
Ga dan naar projectmatig werken

Projectmanagement

Wil jij je ontwikkelen in het vakgebied van projectmanagement? Wil je wat beter aansluit bij jouw specifieke situatie: IPMA, PRINCE2, Agile PM of PRINCE2 Agile? Wil je leren hoe je de samenwerking met opdrachtgevers en stakeholders kunt verbeteren zodat jouw projecten vaker op tijd en binnen budget worden afgerond?
Ga dan naar Projectmanagement

Programmamanagement

is overlap tussen projecten, veranderingen en benefits die samen bij moeten dragen aan een gemeenschappelijk strategisch doel? Wil jij je kennis van programmamanagement ontwikkelen? Zoek je praktische tools en technieken? Of wil je je certificeren in MSP - Managing Successful Programmes?
Ga dan naar Programmamanagement

Portfoliomanagement

Wil jouw organisatie de slag maken van operationeel naar strategisch portfoliomanagement om zo de realisatie van haar strategische visie en doelstellingen te borgen? Wil je bijdragen aan het oplossen van resource problemen in je organisatie of een betere prioritering? Of een officieel certificaat behalen op het gebied van portfoliomanagement?
Ga dan naar Portfoliomanagement

LEAN Management

Werk je binnen een publieke of private organisatie? In de dienstverlening, industrie of logistiek? Wil je helpen om de klantgerichtheid van je organisatie te vergroten en verspillingen? Met kortere doorlooptijden, hogere leveringsbetrouwbaarheid, hogere klanttevredenheid, lagere kosten en hogere winst als resultaat? Of wil je een Yellow, Orange, Green of Black Belt halen in LEAN of LEAN Six Sigma?  
Ga dan naar LEAN Management 

Agile Management

Wordt er in jouw organisatie of bij jouw klanten ook steeds meer gewerkt met agile en SCRUM? Wil jij helpen om belemmerende bureaucratie te verminderen, je organisatie wendbaarder te maken en innovatie en ontwikkeling te versnellen? Wil jij een certificaat halen in SCRUM, Agile PM, PRINCE2 Agile of SAFe?  
Ga dan naar Agile Management

PMO en MS Project

PMO heeft zich inmiddels tot een serieus vakgebied ontwikkeld. PMO's dragen aantoonbaar bij aan het versnellen van innovatie en tijdige realisatie van projecten binnen budget. Niet voor niets heeft IPMA - International Project Management Association - een officiële accreditatie voor IPMA PMO opgezet.
Ga naar PMO en MS Project

Verander en Stakeholdermanagement

Loop je in jouw rol aan tegen weerstand bij projecten en veranderingen? Wil je kennis ontwikkelen van de best practice om draagvlak te ontwikkelen, weerstanden te overwinnen en waardevolle verandering en prestatieverbetering realiseren? Wil je een officieel certificaat op het gebied van stakeholdermanagement of verandermanagement behalen?
Ga dan naar Verander- en Stakeholdermanagement

Benefits en Transitiemanagement

Zie jij dat er binnen jouw organisatie vooral aandacht is voor projecten en dat het management van effecten, baten en benefits achter blijft waardoor vaak niet duidelijk is of investeringen worden terugverdiend? Wil je meer leren over benefits management zodat je jouw bijdrage kunt vergroten? Of wil je een officieel certificaat Managing Benefits behalen?
Ga dan naar Benefits- en Transitiemanagement

Centre of Excellence en P3M3

Ben jij binnen jouw organisatie betrokken bij de professionalisering van project-, programma-, portfolio-, LEAN of Agile- management? Wil je leren hoe je een P3M3 Maturity Assessment uitvoert en ons P3M3 Foundation certificaat behalen? Of wil je de GPP Quick Scan inzetten om verbeterkansen met minimale moeite in kaart te brengen? 
Ga naar Centre of Excellence en P3M3

Risicomanagement

Met een risicomanagement certificaat kun je je onderscheiden en je CV versterken. Iedereen weet dat risicomanagement belangrijk is. Toch blijkt het in de praktijk vaak een ondergewaardeerde discipline. Wil jij daar verandering in brengen? Of een officieel MOR - Management of Risk - certificaat behalen?
Ga dan naar Risicomanagement

Soft Skills en Leiderschap

Raak je verzeild in lastige situaties met stakeholders, leveranciers, collega's en klanten tijdens je projecten en veranderinitiatieven? Blijkt het lastig om kennis van methodieken in de praktijk te brengen? Wil je je zelfvertrouwen, persoonlijke effectiviteit en leiderschap versterken? Of time management vaardigheden ontwikkelen om meer grip op je agenda te krijgen?
Ga dan naar Soft Skills en Leiderschap

PRINCE2 en IPMA in de Praktijk bij Gemeente Rotterdam

"We hanteren een aanpak die past bij de dynamiek en volwassenheid van onze organisatieonderdelen. De best practices zoals projectmatig werken, PRINCE2 en IPMA vormen de grondslag van onze aanpak"
Vivian Cheng, Gemeente Rotterdam

Mogen we met je mee denken?

Wil je een professioneel en onafhankelijk opleidingsadvies voor de training die het best aansluit bij jouw unieke situatie?

Bespreek dan je vraag met één van onze praktijktrainers.

 

030-2211987

Contact opnemen

Specialist in oplossingen die écht werken in uw praktijk

In de praktijk van organisaties zien we vaak dat theoretische modellen teveel “uit het boek” worden ingezet. Vaak ondermijnt dit het draagvlak voor best practice methodes en leidt dit tot onnodige en niet-effectieve bureaucratie.

Daarom gaan we altijd uit van een holistische benadering met een optimale balans tussen: gedrag, cultuur, leiderschap en competenties; praktische tools en technieken; efficiënte maar effectieve processen; heldere rollen en verantwoordelijkheden; volledig toegesneden op het specialisme van uw branche, organisatie of functionele afdeling.

Agile Management in de Praktijk bij Rabobank

"Wij hadden een fantastische trainer die wist waar ze het over had en die de training zo instak dat wij zowel de theorie vaardig werden als het geleerde in de praktijk zagen."
Mirjam Beentjes, Rabobank

Mogen we met je mee denken?

Wil je een professioneel en onafhankelijk opleidingsadvies voor de training die het best aansluit bij jouw unieke situatie?

Bespreek dan je vraag met één van onze praktijktrainers.

 

030-2211987

Contact opnemen