PMO & MS Project

Werk je als PMO'er in de ondersteuning van projecten, programma's of portfolio's? Wil je de basisvaardigheden van projectondersteuning in de vingers krijgen? Meer waarde toevoegen en minder tijd besteden aan administratief werk?

Neem dan deel aan onze maandelijkse open PMO en MS Project trainingen. Je krijgt dan training van de beste praktijk experts in Nederland. Zij staan garant meer werkplezier en groei van jouw persoonlijke effectiviteit.

Direct toepasbare tools en tecnieken
Meer effect met minder administratief werk
De beste praktijktrainers in Nederland

PMO in de Praktijk bij Tata Steel

"We gebruiken de Project Definition Rating Index om de stand van een project te beoordelen. Een aantal projectmanagers IPMA gecertificeerd."
Tata Steel, Bob Hofstede

MS Project en Microsoft Power BI

Met MS Project behoren Excel planningen tot het verleden. Wil je graag tijd besparen bij het opzetten van planningen en rapportages? Wil je waardevolle lessen borgen en systematisch vertalen naar een betere aanpak? Wil je een optimale balans realiseren tussen plannen en beheersen? MS Project biedt deze mogelijkheden.

Wil je informatie voor het management realtime en grafisch ontsluiten met minimale inspanning? Dan is Microsoft Power BI een perfecte oplossing. Microsoft POWER BI maakt momenteel een grote opmars door en heeft zijn toegevoegde waarde bewezen.
Door naar MS Project

GPP Praktijktrainingen PMO en MS Project

Werk je in een PMO en wil je de ondersteuning van projecten, programma's en portfolio's graag verbeteren? Wil je draagvlak en effectiviteit vergroten met een praktische aanpak waar je stakeholders veel aan hebben? Organiseer dan met ons een GPP Praktijktraining op maat voor jouw specifieke doelen.
Door naar GPP Praktijktrainingen

IPMA PMO

Heb je gekozen om je verder te ontwikkelen in het vak van PMO? Wil je een breed gedragen en officiële certificering behalen om je kennis, vaardigheden en competenties aan te tonen? IPMA PMO is het meest prestigieuze certificaat op het gebied van projectondersteuning in Nederland en wereldwijd.
Door naar IPMA PMO

P3O Project Programme Portfolio Offices

Ben jij verantwoordelijk voor de professionalisering van het P3O in je organisatie? P3O is dé marktstandaard in Nederland en wereldwijd. P3O beschrijft wat een P3O is, hoe je deze ontwikkelt, welke technieken en rollen daarbij worden ingezet, hoe je de effectiviteit meet en de investering in de ondersteuning van projecten, programma's en portfolio's terug verdient.
Door naar P3O

Mogen we met je mee denken?

Wil je een professioneel en onafhankelijk opleidingsadvies voor de training die het best aansluit bij jouw unieke situatie?

Bespreek dan je vraag met één van onze praktijktrainers.

 

030-2211987

Contact opnemen

MS Project in de Praktijk bij Royal van Lent Shipyards

Op hun werf aan De Kaag bouwt Royal van Lent parallel aan meerdere luxe megajachten tegelijk. Aan deze schepen werken diverse teams zoals bijvoorbeeld een engineering-, timmer en schilderafdeling. Voor een goed bedrijfsresultaat is effectief en optimaal resource management een vereiste.

Royal van Lent Shipyards vroeg ons om het resource management met MS Project te professionaliseren. Onze inzet: inrichting van project server, ontwikkeling standaard sjablonen voor diverse type planningen, training en coaching interne medewerkers, opzet PMO en externe werving en opleiding MS Project Expert, en tenslotte verandermanagement.

Het resultaat? 30% besparing op de inzet van externe resources door een beter gebalanceerde en stabiele resource planning.

Mogen we met je mee denken?

Wil je een professioneel en onafhankelijk opleidingsadvies voor de training die het best aansluit bij jouw unieke situatie?

Bespreek dan je vraag met één van onze praktijktrainers.

 

030-2211987

Contact opnemen