Projectmatig werken

Werk jij naast je dagelijkse functie aan projecten om de prestaties van je organisatie te verbeteren? Wil je praktische handvatten om je project beter te organiseren en de communicatie met stakeholders te verbeteren? 

Neem dan deel aan een van onze maandelijkse open trainingen door heel Nederland. Onze inspirerende praktijktrainers spelen perfect in op jouw situatie. Je werkt aan je eigen project, leert vaardigheden die je direct kunt toepassen en ontvangt een officieel certificaat.

Praktische tools en technieken
Incompany al vanaf 3 personen
Voor projectleiders, project coördinatoren en teamleden

Projectmatig Werken in de Praktijk bij Stichting Red een Kind

"Global Project Performance gaf ons inzicht in de randvoorwaarden om projectmatig te kunnen werken"
Stichting Red een Kind, Andries Schuttinga

Mogen we met je mee denken?

Wil je een professioneel en onafhankelijk opleidingsadvies voor de training die het best aansluit bij jouw unieke situatie?

Bespreek dan je vraag met één van onze praktijktrainers.

 

030-2211987

Contact opnemen

Projectmatig Creëren

Wil je vanuit jouw rol als projectleider, projectmanager, teammanager, (beleids-) adviseur of teamlid leren hoe je een project goed in de stijgers zet samen met andere betrokkenen? Hoe je de betrokkenheid van de opdrachtgever kunt borgen? Wil je graag praktische handvatten en zowel je hard skills als soft skills ontwikkelen?
Ga dan direct door naar de training Projectmatig Creëren

Projectmatig Werken

Wil je leren wat projectmatig werken inhoudt zonder ingewikkelde theorieën of een examen? Je leert hoe je stakeholders betrekt, efficiënte plannen en rapportages maakt, omgaat met wijzigingen en hoe je de risico's voor bent. Ook leer je hoe je de rollen en verantwoordelijkheden goed inricht. Zoek je een goede en praktische basistraining projectmatig werken?
Ga dan direct door naar Projectmatig Werken

Leidinggeven aan projecten

Geef jij leiding aan een team of misschien een heel project? Wil je naast kennis van de harde kant vooral ook je vaardigheden ontwikkelen om stakeholders mee te krijgen en weerstand te overwinnen? Wil je je persoonlijke effectiviteit vergroten en met plezier en zelfvertrouwen aan de slag?
Ga dan direct door naar Leidinggeven aan projecten

Gefaciliteerde Project Start Up

Wil je de opdrachtgever, je team en stakeholders vanaf het begin mee nemen in het project? Organiseer dan met ons een gefaciliteerde project start up. In slechts een paar dagen staat je project in de stijgers en is de basis voor succes gelegd. Nadat je dit één keer met ons hebt gedaan kun je het zelf. Is je interesse gewekt?
Direct door naar gefaciliteerde project start up

Werken in Kleine Projecten (WISP)

Je leert wat je minimaal moet organiseren om de randvoorwaarden voor een succesvol project te borgen. Ook wordt aandacht besteed aan teambuilding en opdrachtgeverschap. Werken in Kleine Projecten is de enige training projectmatig werken in Nederland waar je een officieel certificaat voor kunt behalen na het afleggen van een eenvoudige test.
Direct naar Werken in Kleine Projecten

Incompany leiderschap en teambuilding Kaapstad

Wil je een keer een project van A tot Z mee maken? Of wil je een sterk team bouwen? Organiseer dan met ons een onvergetelijke bouwreis van een week naar Kaapstad. In één week tijd bouwen we een school in de townships. Mensen van meer dan 50 organisaties waaronder Philips, Heineken, Accenture, NS en Urenco gingen al met ons mee naar Kaapstad.
Direct door naar incompany leiderschap en teambuilding Kaapstad

Mogen we met je mee denken?

Wil je een professioneel en onafhankelijk opleidingsadvies voor de training die het best aansluit bij jouw unieke situatie?

Bespreek dan je vraag met één van onze praktijktrainers.

 

030-2211987

Contact opnemen

Projectmatig Werken in de Praktijk bij ZAAM Interconfessioneel Onderwijs

Om de doelstellingen van haar strategisch beleidsplan te realiseren vroeg ZAAM, een scholengemeenschap in Amsterdam met 23 scholen, ons om hulp bij het professionaliseren van projectmatig werken. Enkele jaren voorheen was een "implementatie" van projectmatig werken gestrand in teveel bureaucratie.

Voor ZAAM hebben we een praktische maatwerkaanpak ontwikkeld, teams getraind (on the job), opdrachtgevers gecoacht, een leiderschapstraining voor projectleiders verzorgd.

Ook werd ons gevraagd om de leiding te nemen over een voorbeeldproject. In dit project worden de personeelsdossiers op de scholen en het bedrijfsbureau gedigitaliseerd. Tijdens het project werden steeds meer verantwoordelijkheden overgedragen aan de eigen aspirant projectmanager. Deze heeft de tweede fase zelfstandig en succesvol afgerond.

Mogen we met je mee denken?

Wil je een professioneel en onafhankelijk opleidingsadvies voor de training die het best aansluit bij jouw unieke situatie?

Bespreek dan je vraag met één van onze praktijktrainers.

 

030-2211987

Contact opnemen