Risicomanagement

Wil je risicomanagement in je project, programma of portfolio professionaliseren? Je CV versterken met een officieel en internationaal erkend risicomanagement certificaat? Aansprekende praktijkvoorbeelden van risicomanagement technieken zien?

Neem dan deel aan een van onze maandelijkse risicomanagement trainingen onder leiding van risicomanagement experts. Je leert praktische tools en technieken en hoe je een effectieve risicomanagement cultuur kunt ontwikkelen.

Accredited Training Organisation (AXELOS & APMG International)
Voor PPM-, Agile- en LEAN- organisaties
Focus op praktische vaardigheden en competenties

Projectmanagement in de Praktijk bij Urenco

"Onze projecten worden efficiënter gerealiseerd, we besparen kosten en projecten worden vaker op tijd opgeleverd."
Jens van den Akker, Urenco

Mogen we met je mee denken?

Wil je een professioneel en onafhankelijk opleidingsadvies voor de training die het best aansluit bij jouw unieke situatie?

Bespreek dan je vraag met één van onze praktijktrainers.

 

030-2211987

Contact opnemen

MOR Management of Risk

Wil jij je onderscheiden door een verdieping te maken in risicomanagement? MOR is dé marktstandaard in Nederland op het gebied van risicomanagement. MOR richt zich op operationeel, project, programma en strategisch niveau. Naast processen, rollen en technieken bevat de methodiek concrete handvatten om de volwassenheid, het leiderschap en de cultuur van de organisatie te ontwikkelen. 
Door naar MOR

GPP Praktijkaanpak

Heb je een concrete uitdaging waarbij je het risicomanagement in je project of een andere veranderinitiatief wilt verbeteren? Wil je volledig uitgaan van jouw specifiek situatie in plaats van de methodiek? Dan is onze GPP Praktijkaanpak geschikt.
Door naar GPP Praktijkaanpak

Mogen we met je mee denken?

Wil je een professioneel en onafhankelijk opleidingsadvies voor de training die het best aansluit bij jouw unieke situatie?

Bespreek dan je vraag met één van onze praktijktrainers.

 

030-2211987

Contact opnemen

Risicomanagement in de Praktijk bij Erasmus MC

In Rotterdam is onlangs de bouw van het nieuwe Erasmus MC in Rotterdam afgerond. Het totale programma was begroot op ongeveer € 2 miljard. Om de kwaliteit van projectmanagement te verbeteren en te borgen werd onze hulp voor de start van de tweede tranche ingeschakeld.

Onze inzet: uitvoering P3M3 Assessment, ondersteuning bij de ontwikkeling van het projectmanagement raamwerk inclusief risicomanagement, training en praktijk workshops, en uitvoering van een tweede gecertificeerd P3M3 assessment.

De projectorganisatie van het ziekenhuis behaalde met het laatste assessment het 14de officiële P3M3-certificaat wereldwijd en liep daarmee voorop in de ontwikkeling van geaccrediteerde projectbesturing.

Mogen we met u mee denken?

Wilt u risicomanagement professionaliseren in uw organisatie?

Leg uw vraag dan geheel vrijblijvend voor aan één van onze adviseurs.

Dan denken we met u mee over de beste oplossing.

 

030-2211987

Contact opnemen