Agile Praktijktraining

Agile Praktijktraining

Bent u op zoek naar een aanpak om de realisatie van veranderinitiatieven in uw organisatie te versnellen? Bestaat er behoefte aan een iteratieve aanpak voor productontwikkeling? Hebt u gehoord van SCRUM en van agile, maar weet u niet wat het verschil is? Wilt u de communicatie binnen het ontwikkelteam en de samenwerking met de business verbeteren? Wilt u niet de definities uit de theorie, maar de praktijk centraal stellen? Dan is deze agile praktijktraining vast wat u zoekt.

Tijdens onze tweedaagse agile praktijktraining gaat u op interactieve wijze aan de slag met uw eigen projectsituaties, onder leiding van een ervaren en geaccrediteerde praktijktrainer. U ervaart de voordelen van agile werken. En u leert technieken, die u direct kunt toepassen in uw dagelijkse werk. Hierdoor realiseert u tevreden klanten en andere stakeholders en betere prestaties. Het werkplezier neemt toe.

Doelgroep

Leden van agile- en SCRUM- teams, projectmedewerkers, gebruikers en specialisten, teammanagers, projectleiders, projectmanagers, adviseurs, stafmedewerkers, consultants, lijnmanagers en projectondersteuners.

Aanpak van de training

Global Project Performance onderscheidt zich door een integrale aanpak van uw leertraject. Onze betrokkenheid start bij het eerste contact door een vakkundig opleidingsadvies. Tijdens de voorbereiding op de eerste trainingsdag, de trainingsdagen zelf, en na afloop van de training, blijven we u ondersteunen totdat u uw doelstellingen hebt bereikt.

Resultaat

Aan het eind van de Agile Praktijktraining weet u, hoe u vanuit uw eigen rol, de best practices van agile en SCRUM succesvol in de praktijk kunt brengen.

U leert onder meer het volgende:

  • Hoe je een agile veranderinitiatief organiseert.
  • Hoe je een Product Backlog effectief kunt gebruiken.
  • Hoe je goede User Stories ontwikkelt.
  • Welke gedragingen een agile initiatief tot een succes maken.
  • Hoe agile het werkplezier en de productiviteit helpt verbeteren.
  • Hoe je de klanttevredenheid kunt verbeteren met agile.

Agile Praktijktraining bij de bouw van een kleuterschool in de townships van Kaapstad

In de onderstaande film krijgt u een impressie van de manier waarop u agile praktisch kunt inzetten om een kleuterschool in de townships van Kaapstad te bouwen.

Persoonlijk Opleidingsadvies op Maat

Bel voor een persoonlijk advies op maat 030 22 11 987 of mail: [email protected].

Kenmerken

Duur: 2 dagen
Investering: €1.245,-

Persoonlijk advies?

Bel +31(0)30 2211987

of

Agile met Gezond Verstand

In de praktijk van organisaties zien we vaak dat theoretische modellen teveel “uit het boek” worden ingezet. Vaak ondermijnt dit het draagvlak voor best practice methodes en leidt dit tot onnodige en niet-effectieve bureaucratie.

Daarom gaan we altijd uit van een holistische benadering met een optimale balans tussen: gedrag, cultuur, leiderschap en competenties; praktische tools en technieken; efficiënte maar effectieve processen; heldere rollen en verantwoordelijkheden; volledig toegesneden op het specialisme van uw branche, organisatie of functionele afdeling.

5 meest gestelde vragen

Dat komt omdat de training er volledig op is gericht om management en medewerkers direct te ondersteunen bij het effectiever uitvoeren van hun dagelijkse taken en verantwoordelijkheden. Hierdoor bereiken ze betere prestaties met minder moeite. De communicatie verbetert. En het levert tevreden stakeholders en klanten op. Dat motiveert en draagt bij aan de sfeer in de organisatie.

Ja. Een GPP Praktijktraining leent zich bijvoorbeeld goed voor een combinatie van projectmanagement en introductie portfoliomanagement. Of projectmanagement en Agile. Of methode en soft skills.

De GPP Quick Scan levert een overzicht van sterktes en zwaktes van de change organisatie. Op basis van deze 360-graden analyse kan een GPP Praktijktraining perfect op maat worden gemaakt.

Het actief deelnemen aan de training en afronden van de opdrachten resulteert in het GPP Praktijkcertificaat.

Het is ook mogelijk om een geaccrediteerde examentraining uit te voeren enige tijd na de GPP Praktijktraining. Dan hebben mensen eerst de voordelen kunnen ervaren van een aanpak of methodiek.

Zeker. Een GPP Praktijktraining kan voor elke geaccrediteerde methodiek op maat worden gemaakt. Tijdens de GPP Praktijktraining ligt de focus niet bij definitiekennis naar de letter om een examen te halen. Het uitgangspunt is de praktijk van uw dagelijkse werk en de toepassing van best practice principes, concepten en technieken.

Previous

Next

Staat uw vraag er niet bij?

> Vul dan dit formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag