Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap training

Projecten, business changes en andere veranderinitiatieven worden zijn nooit “business as usual”. In een change organisatie wordt u constant uitgedaagd en op de proef gesteld. U moet stevig in uw schoenen staan om de regie over uzelf en uw dagelijkse werk te houden. Persoonlijk leiderschap is een onmisbare vaardigheid voor elke “change agent”.

Ziet u potentieel om de prestaties van de veranderinitiatieven in uw organisatie te verbeteren door meer aandacht voor persoonlijke leiderschap in uw PPM Community of Practice? Organiseer dan met ons een high impact training om de competenties en prestaties van uw teams te laten groeien.

Doelgroep

Teamleden, assurance rollen, teammanagers, projectleiders, projectmanagers, programmamanagers, portfoliomanagers, beleidsadviseurs, stafmedewerkers, consultants, lijnmanagers en projectondersteuners.

Aanpak van de training

Global Project Performance onderscheidt zich door een integrale aanpak van uw leertraject. Onze betrokkenheid start bij het eerste contact door een vakkundig opleidingsadvies. Tijdens de voorbereiding op de eerste trainingsdag, de trainingsdagen zelf, en na afloop van de training, blijven we u ondersteunen totdat u uw doelstellingen hebt bereikt.

Resultaat

In deze GPP Praktijktraining ontdekken en oefenen deelnemers met best practices op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Iedereen krijgt de kans om te oefenen met verschillende scenario’s. Hierdoor groeit hun bewustzijn en kunnen zij hun eigen ontwikkeling en bijdrage aan de prestatieverbetering van de organisatie vergroten.

Deelnemers leren en ervaren onder meer:

  • Wat het verschil is tussen de circle of influence en de circle of concern.
  • Hoe ze meer voldoening uit hun werk in de projectorganisatie kunnen halen.
  • Wat de impact van lange termijn keuzes en aspecten is op de korte termijn ervaring.
  • Hoe ze de samenwerking met anderen van binnenuit kunnen verbeteren.
  • Hoe ze open blijven staan voor verandering en het leren van ervaring.

Persoonlijk Opleidingsadvies op Maat

Bent u voornemens om de competenties van uw leidinggevenden, managers en coördinatoren op het gebied van persoonlijke leiderschap verder te ontwikkelen?

Bel voor een persoonlijk advies op maat 030 22 11 987 of mail: [email protected].

Kenmerken

Duur: 2 dagen
Investering: op aanvraag
Alleen incompany

Persoonlijk advies?

Bel +31(0)30 2211987

of

Persoonlijk leiderschap met Gezond Verstand

In de praktijk van organisaties zien we vaak dat theoretische modellen teveel “uit het boek” worden ingezet. Vaak ondermijnt dit het draagvlak voor best practice methodes en leidt dit tot onnodige en niet-effectieve bureaucratie.

Daarom gaan we altijd uit van een holistische benadering met een optimale balans tussen: gedrag, cultuur, leiderschap en competenties; praktische tools en technieken; efficiënte maar effectieve processen; heldere rollen en verantwoordelijkheden; volledig toegesneden op het specialisme van uw branche, organisatie of functionele afdeling.

5 meest gestelde vragen

Dat komt omdat de training er volledig op is gericht om management en medewerkers direct te ondersteunen bij het effectiever uitvoeren van hun dagelijkse taken en verantwoordelijkheden. Hierdoor bereiken ze betere prestaties met minder moeite. De communicatie verbetert. En het levert tevreden stakeholders en klanten op. Dat motiveert en draagt bij aan de sfeer in de organisatie.

Ja. Een GPP Praktijktraining leent zich bijvoorbeeld goed voor een combinatie van projectmanagement en introductie portfoliomanagement. Of projectmanagement en Agile. Of methode en soft skills.

De GPP Quick Scan levert een overzicht van sterktes en zwaktes van de change organisatie. Op basis van deze 360-graden analyse kan een GPP Praktijktraining perfect op maat worden gemaakt.

Het actief deelnemen aan de training en afronden van de opdrachten resulteert in het GPP Praktijkcertificaat.

Het is ook mogelijk om een geaccrediteerde examentraining uit te voeren enige tijd na de GPP Praktijktraining. Dan hebben mensen eerst de voordelen kunnen ervaren van een aanpak of methodiek.

Zeker. Een GPP Praktijktraining kan voor elke geaccrediteerde methodiek op maat worden gemaakt. Tijdens de GPP Praktijktraining ligt de focus niet bij definitiekennis naar de letter om een examen te halen. Het uitgangspunt is de praktijk van uw dagelijkse werk en de toepassing van best practice principes, concepten en technieken.

Previous

Next

Staat uw vraag er niet bij?

> Vul dan dit formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag