Persoonlijke effectiviteit

Projecten, business changes en andere veranderinitiatieven worden zijn nooit “business as usual”. In een change organisatie wordt u constant uitgedaagd en op de proef gesteld. Hoe zorgt u dat uw bijdrage aan de realisatie van plannen niet alleen in plannen staat maar in de praktijk ook goed uit de verf komt? Hoe kunt u meer uit uzelf halen en bijdragen door het ontwikkelen van uw persoonlijke effectiviteit in veranderinitiatieven?

 

Incompany & Open trainingen
De beste gedragstrainers
Meer plezier in je werk

Persoonlijke effectiviteit training

Ziet u potentieel om de prestaties van de veranderinitiatieven in uw organisatie te verbeteren door meer aandacht voor persoonlijke effectiviteit in uw PPM Community of Practice? Organiseer dan met ons een high impact training om de competenties en prestaties van uw teams te laten groeien.

Doelgroep

Teamleden, assurance rollen, teammanagers, projectleiders, projectmanagers, programmamanagers, portfoliomanagers, beleidsadviseurs, stafmedewerkers, consultants, lijnmanagers en projectondersteuners.

Aanpak van de training

Global Project Performance onderscheidt zich door een integrale aanpak van uw leertraject. Onze betrokkenheid start bij het eerste contact door een vakkundig opleidingsadvies. Tijdens de voorbereiding op de eerste trainingsdag, de trainingsdagen zelf, en na afloop van de training, blijven we u ondersteunen totdat u uw doelstellingen hebt bereikt.

Aanpak van de training

Resultaat

In deze GPP Praktijktraining ontdekken en oefenen deelnemers met best practices op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Iedereen krijgt de kans om te oefenen met verschillende scenario’s. Hierdoor groeit hun bewustzijn en kunnen zij hun eigen ontwikkeling en bijdrage aan de prestatieverbetering van de organisatie vergroten.

Deelnemers leren en ervaren onder meer:

 • Wat hun drijfveren zijn en hoe ze die goed kunnen plaatsen in hun dagelijkse werksituatie.
 • Hoe ze hun natuurlijke leerstijl kunnen benutten voor het ontwikkelen van hun persoonlijke effectiviteit.
 • Hoe ze hun dagelijkse werk beter kunnen organiseren voor meer resultaat uit de dag (time management).
 • Hoe ze verschillende communicatietechnieken in kunnen zetten om de effectiviteit te vergroten.

Persoonlijke effectiviteit in balans

In de praktijk van organisaties zien we vaak dat theoretische modellen teveel “uit het boek” worden ingezet. Vaak ondermijnt dit het draagvlak voor best practice methodes en leidt dit tot onnodige en niet-effectieve bureaucratie.

Daarom gaan we altijd uit van een holistische benadering met een optimale balans tussen: gedrag, cultuur, leiderschap en competenties; praktische tools en technieken; efficiënte maar effectieve processen; heldere rollen en verantwoordelijkheden; volledig toegesneden op het specialisme van uw branche, organisatie of functionele afdeling.

Persoonlijke effectiviteit in balans

Hulp of advies nodig?

Wil je een professioneel en onafhankelijk opleidingsadvies voor de training die het best aansluit bij jouw unieke situatie?

Bel of mail ons dan nu.

030-2211987

Contact opnemen

5 meest gestelde vragen

Waarom draagt een GPP Praktijktraining extra bij aan motivatie en sfeer in de organisatie?

Dat komt omdat de training er volledig op is gericht om management en medewerkers direct te ondersteunen bij het effectiever uitvoeren van hun dagelijkse taken en verantwoordelijkheden. Hierdoor bereiken ze betere prestaties met minder moeite. De communicatie verbetert. En het levert tevreden stakeholders en klanten op. Dat motiveert en draagt bij aan de sfeer in de organisatie.

Kun je een GPP Praktijktraining ook gebruiken om meerdere methodieken te combineren?

Ja. Een GPP Praktijktraining leent zich bijvoorbeeld goed voor een combinatie van projectmanagement en introductie portfoliomanagement. Of projectmanagement en Agile. Of methode en soft skills.

Wat is de relatie tussen de GPP Quick Scan en de GPP Praktijktraining?

De GPP Quick Scan levert een overzicht van sterktes en zwaktes van de change organisatie. Op basis van deze 360-graden analyse kan een GPP Praktijktraining perfect op maat worden gemaakt.

Kun je ook een certificaat halen met een GPP Praktijktraining?

Het actief deelnemen aan de training en afronden van de opdrachten resulteert in het GPP Praktijkcertificaat.

Het is ook mogelijk om een geaccrediteerde examentraining uit te voeren enige tijd na de GPP Praktijktraining. Dan hebben mensen eerst de voordelen kunnen ervaren van een aanpak of methodiek.

Zijn er ook GPP Praktijktrainingen voor PRINCE2, IPMA, MSP, MOP, P3O, P3M3, Agile PM, SAFE, SCRUM, PRINCE2 Agile, Managing Benefits, Change Management, Agile Leadership, Stakeholder Management en MOR?

Zeker. Een GPP Praktijktraining kan voor elke geaccrediteerde methodiek op maat worden gemaakt. Tijdens de GPP Praktijktraining ligt de focus niet bij definitiekennis naar de letter om een examen te halen. Het uitgangspunt is de praktijk van uw dagelijkse werk en de toepassing van best practice principes, concepten en technieken.

Programma

Tijdens deze tweedaagse praktijktraining staan bewustwording, ervaren en prestatieverbetering centraal. We zetten acteurs en video in om de realiteit van uw persoonlijke effectiviteit levensecht na te bootsen.

Het programma bestaat uit de volgende onderwerpen:

1. Intake voor de eerste trainingsdag

 • Uitdagingen organisatie.
 • Individuele leerdoelen.
 • Individuele knelpunten.
 • 360-graden review 1.

2. Workshops

 • De rol van persoonlijke effectiviteit bij het succesvol realiseren van (portfolio’s van) veranderinitiatieven.
 • Persoonlijke effectiviteit gedurende de verschillende fasen van veranderinitiatieven.
 • Persoonlijke effectiviteit in relatie tot diverse rollen en stakeholders in veranderinitiatieven.
 • Relatie tussen leren en groei van uw persoonlijke effectiviteit.
 • Verander wat je kunt en accepteer wat je niet kunt veranderen.
 • Omgaan met weerstand en tegenslag.
 • Time management.
 • Effectieve vragen stellen.
 • Het goed afronden van adviezen.

3. Implementatie workshop (terugkom dag)

 • Evaluatie praktijkervaringen.
 • Bespreken 360-graden review 2.
 • Verdieping inzicht.
 • Knelpunten oplossen.
 • Next steps.

ONS CORONABELEID

Onze trainingen worden zowel op locatie als via Virtual Classroom uitgevoerd (MS Teams, ZOOM, WEBEX) in lijn met RIVM-beleid. Wilt u meer weten over de actuele mogelijkheden? Bel dan 030 22 11 987. We helpen u graag!

Data

4 en 7 oktober 2021
1 en 8 november 2021
6 en 13 december 2021
10 en 13 januari 2022
3 en 7 februari 2022
7 en 14 maart 2022
4 en 6 april 2022
9 en 12 mei 2022
9 en 13 juni 2022
4 en 11 juli 2022
1 en 8 augustus 2022
5 en 12 september 2022
3 en 6 oktober 2022
7 en 14 november 2022
5 en 12 december 2022

Plaats

Maandelijks: Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Heerenveen, Groningen, Zwolle.

Mogen we met je mee denken?

Wil je een professioneel en onafhankelijk opleidingsadvies voor de training die het best aansluit bij jouw unieke situatie?

Bespreek dan je vraag met één van onze praktijktrainers.

 

030-2211987

Contact opnemen

Investering

€ 1.245, – ex BTW, inclusief examen.

Inclusief

Certificaat, cursusmaterialen, praktijkoefeningen, locatie, catering, administratie en praktijkondersteuning na afloop van de training.

Tot 50% korting op all-in tarief

 • Kortingen tot 50%.
 • Speciale regeling btw-vrijstelling.
 • Incompany gratis implementatie workshop.
 • Open trainingen door heel Nederland.
 • Open trainingen gaan elke maand door.
 • Korting op onze masterclasses en seminars.

All-in transparant tarief zonder extra kosten

Wij passen geen "salami tactieken" toe. Onze tarieven zijn altijd all-in. U weet precies waar u aan toe bent. Geen extra kosten. Dus een tarief inclusief praktijktraining door top trainer, cursusmaterialen, certificaat, administratie, locatie en arrangementskosten. 

Kosteloos: incompany implementatie workshop

Boekt u bij ons een incompany training? Wij borgen de toepassing en verbetering van prestaties in uw organisatie, teams en projecten. Een implementatie workshop is standaard inbegrepen. Tijdens de workshop worden praktijkervaringen gedeeld, lessen getrokken, volgende stappen gepland en commitment geborgd. 

Kosteloos: implementatie helpdesk open training

Hebt u bij ons een training gevolgd? Na de training kunt u nog direct bij onze trainers aankloppen voor advies op maat om de realisatie van uw doelen te borgen. Zo lost u knelpunten direct op en hebt u optimaal profijt van uw investering in de training.

Soft Skills in de Praktijk bij SVO

"Ook kritiek is een vorm van effectieve betrokkenheid. Apathie of stilte doen bij mij alarmbellen rinkelen."
Arjan den Otter, SVO

Mogen we met je mee denken?

Wil je een professioneel en onafhankelijk opleidingsadvies voor de training die het best aansluit bij jouw unieke situatie?

Bespreek dan je vraag met één van onze praktijktrainers.

 

030-2211987

Contact opnemen

Persoonlijke effectiviteit Incompany Trainingen

Zijn er in uw organisatie meer mensen die deel willen nemen aan een training Persoonlijke Effectiviteit? Wilt u tot tientallen procenten besparen op uw opleidingsbudgetten? Wilt u een training Persoonlijke Effectiviteit op maat of liever losse workshops? We bieden Persoonlijk Effectiviteit incompany trainingen in 3 varianten.

Voordelen

 • Besparing tot 50%
 • Combinatie: andere methodieken, vaardigheden, soft skills.
 • Training mogelijk met of zonder examens.
 • Tijden, duur, data en locatie volledig naar uw wensen.
 • Ook voor kleine groepen mogelijk.

1. Standaard Persoonlijke Effectiviteit training

Ons standaard geaccrediteerde programma wordt gebruikt. De training wordt verzorgd op uw locatie. Hierdoor kunnen we nog beter inspelen op de bijzonderheden van uw organisatie. U bepaalt tempo, duur, locatie en tijdstippen. U bespaart tot 50%.

2. Maatwerk Persoonlijke Effectiviteit praktijktraining

In deze variant maken we de training Persoonlijk Effectiviteit volledig op maat voor de dagelijkse praktijk van uw organisatie. U bereikt een optimaal evenwicht tussen kennisontwikkeling en praktijktoepassing.

3. Onderdeel van een verbetertraject

Investeren in een training persoonlijk effectiviteit van uw belangrijkste teams betekent dat de succeskans van uw verbetertrajecten aanzienlijk groter wordt. De thematiek van de training kan geheel op de specifieke omstandigheden en uitdagingen worden afgestemd.

Kenmerk training
 • Duur: 2 dagen
 • Investering: € 1.245, –
 • De Incompany Specialist
Persoonlijk advies?