Projectmatig Creeren

Projectmatig Creëren training

Wordt er in uw organisatie projectmatig gewerkt? Bent u op zoek naar een manier om de stakeholderbetrokkenheid te versterken? En om ervoor te zorgen dat de opdrachtgevers stevig aan het stuur zitten? Dan is Projectmatig Creëren een training voor uw organisatie.

Projectmatig Creëren gaat uit van de principes van projectmatig werken en geeft extra aandacht aan stakeholder management, de opstart van het project en opdrachtgeverschap. Projectmatig Creëren geniet mede daarom grote populariteit in de publieke sector.

Onze training Projectmatig Creëren wordt alleen incompany uitgevoerd en volledig op maat gemaakt voor de unieke kenmerken en doelstellingen van uw organisatie. De training duurt standaard 2 dagen.

Doelgroep

Iedereen die betrokken is bij projectmatig werken en die de samenwerking en prestaties wil verbeteren. Bijvoorbeeld: projectmedewerkers, gebruikers en specialisten, teammanagers, projectleiders, projectmanagers, adviseurs, stafmedewerkers, consultants, lijnmanagers en projectondersteuners, opdrachtgevers.

Aanpak van de training

Global Project Performance onderscheidt zich door een integrale aanpak van uw leertraject. Onze betrokkenheid start bij het eerste contact door een vakkundig opleidingsadvies. Tijdens de voorbereiding op de eerste trainingsdag, de trainingsdagen zelf, en na afloop van de training, blijven we u ondersteunen totdat u uw doelstellingen hebt bereikt.

Resultaat

Aan het eind van de training weet u hoe u een projectmatig initiatief succesvol kunt realiseren met behulp van Projectmatig Creeren.

U leert onder meer het volgende:

  • Wat de rol van de opdrachtgever is en hoe die in de “driver seat” kan worden geplaatst.
  • Hoe je stakeholders effectief betrekt.
  • Hoe je een sterk team bouwt.
  • Hoe je efficiënt een projectadministratie kunt bijhouden.
  • Hoe je de voortgang beheerst.
  • Hoe je aan het begin, tijdens en aan het eind van het project kunt leren van ervaring.

Certificaat Projectmatig Creëren

Aan het eind van de training ontvangen de deelnemers een officieel GPP Praktijkcertificaat Projectmatig Creëren.

Projectmatig Creëren tijdens de bouw van een kleuterschool in Kaapstad

In de onderstaande film krijgt u een impressie van de manier waarop u Projectmatig Creëren praktisch kunt gebruiken om een kleuterschool in de townships van Kaapstad te renoveren.

Persoonlijk Opleidingsadvies op Maat

Bel voor een persoonlijk advies op maat 030 22 11 987 of mail: [email protected].

Kenmerken

Duur: 2 dagen
Investering: op aanvraag

Persoonlijk advies?

Bel +31(0)30 2211987

of

Projectmatig Creeren met Gezond Verstand

In de praktijk van organisaties zien we vaak dat theoretische modellen teveel “uit het boek” worden ingezet. Vaak ondermijnt dit het draagvlak voor best practice methodes en leidt dit tot onnodige en niet-effectieve bureaucratie.

Daarom gaan we altijd uit van een holistische benadering met een optimale balans tussen: gedrag, cultuur, leiderschap en competenties; praktische tools en technieken; efficiënte maar effectieve processen; heldere rollen en verantwoordelijkheden; volledig toegesneden op het specialisme van uw branche, organisatie of functionele afdeling.

5 meest gestelde vragen

Dat komt omdat de training er volledig op is gericht om management en medewerkers direct te ondersteunen bij het effectiever uitvoeren van hun dagelijkse taken en verantwoordelijkheden. Hierdoor bereiken ze betere prestaties met minder moeite. De communicatie verbetert. En het levert tevreden stakeholders en klanten op. Dat motiveert en draagt bij aan de sfeer in de organisatie.

Ja. Een GPP Praktijktraining leent zich bijvoorbeeld goed voor een combinatie van projectmanagement en introductie portfoliomanagement. Of projectmanagement en Agile. Of methode en soft skills.

De GPP Quick Scan levert een overzicht van sterktes en zwaktes van de change organisatie. Op basis van deze 360-graden analyse kan een GPP Praktijktraining perfect op maat worden gemaakt.

Het actief deelnemen aan de training en afronden van de opdrachten resulteert in het GPP Praktijkcertificaat.

Het is ook mogelijk om een geaccrediteerde examentraining uit te voeren enige tijd na de GPP Praktijktraining. Dan hebben mensen eerst de voordelen kunnen ervaren van een aanpak of methodiek.

Zeker. Een GPP Praktijktraining kan voor elke geaccrediteerde methodiek op maat worden gemaakt. Tijdens de GPP Praktijktraining ligt de focus niet bij definitiekennis naar de letter om een examen te halen. Het uitgangspunt is de praktijk van uw dagelijkse werk en de toepassing van best practice principes, concepten en technieken.

Previous

Next

Staat uw vraag er niet bij?

> Vul dan dit formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag