Incompany prestatieverbetering op maat

Op welke manier wilt u impact maken?
Organisatieontwikkeling is altijd maatwerk. De ene organisatie is al ver gevorderd in de professionalisering van projectmanagement. De andere organisatie staat nog aan het begin. Wij bieden vijf gemodelleerde aanpakken om aan te sluiten op de unieke context van uw organisatie.

Organisatieontwikkeling is nooit "walk in the park"

Mensen zijn van nature gehecht aan gewoontes en routines. Dit wordt ook wel de "comfort zone" genoemd. Het is ook de "status quo". Uit onderzoek weten we dat gedragingen van mensen en organisaties, en randvoorwaardelijke waarden en normen kunnen veranderen. Maar dit vereist altijd een holistische, situationele en persoonsgerichte benadering met oog voor uw specifieke organisatie, branche of functionele discipline. Transformatie topsport. De sleutel tot succes is maatwerk en het benutten van bekende succesprincipes.

Onze 5 modeloplossingen: op maat voor uw organisatie

Uit onze ervaringen van de afgelopen 20 jaar hebben we vijf modeloplossingen ontwikkeld die we volledig toesnijden op uw specifieke vraag, organisatie, branche en functiegebied. Welke aanpak het best aansluit op uw doelen en vertrekpunt krijgen we in een kort adviesgesprek vaak al boven tafel. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden. Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek met één van onze adviseurs. 

Oplossing 1: Individuele training


U kiest voor een individuele training als u zich wilt oriënteren op de mogelijkheden voor uw organisatie. De uitkomst van deze keus kan bijvoorbeeld een presentatie of advies zijn aan interne stakeholders of het management van uw organisatie. Schrijf in op één van onze 100 maandelijkse trainingen. Of direct naar: projectmatig werken, IPMA D, PRINCE2 Foundation, MSP Foundation of  MOP Foundation

Oplossing 2: Incompany training basis


Tijdens een incompany training basis maken deelnemers kennis de "best practices". Door middel van opdrachten, presentatie en discussie wordt inzicht ontwikkeld in de werking en de toepassing van de managementaanpakken. Deelnemers ontwikkelen een gemeenschappelijk begrippenkader dat bijvoorbeeld als basis kan dienen voor het ontwikkelen van een visie en plan van aanpak voor uw organisatie. Bekijk bijvoorbeeld de incompany mogelijkheden voor projectmatig werken, projectmanagement, of stakeholder management.

Oplossing 3: Incompany training plus


Is er al een gevestigde werkwijze maar loopt uw organisatie tegen specifieke knelpunten aan? Willen uw teams een volgende stap zetten? En is er behoefte aan complementaire kennis, inzichten en ervaring om deze op te lossen? Met een incompany training plus lost u knelpunten op en realiseert u prestatieverbeteringen op de korte termijn. Bekijk bijvoorbeeld de mogelijkheden voor programmamanagement, portfoliomanagement of leiderschap en soft skills.

Oplossing 4: Trainen om te Transformeren


Wilt u de transformatie van uw organisatie borgen voor de lange termijn? Lukt het onvoldoende om de verandering door te zetten? En loopt u tegen terugkerende knelpunten aan? Investeer dan in Trainen om te Transformeren. Aan de hand van een intensief praktijkprogramma realiseren uw teams al tijdens de training de eerste stappen van de transformatie. Bekijk bijvoorbeeld de mogelijkheden voor IPMA, PRINCE2 MOP, PRINCE2 Agile en Management of Risk MOR.

Oplossing 5: Organisatieontwikkeling


Zijn het belang en de urgentie van uw opgave groot? Is er een organisatiebrede inspanning nodig om het gewenste prestatieniveau te realiseren? Kies dan voor organisatieontwikkeling. Meestal zetten we een combinatie van diensten in waaronder: een P3M3-assessment, training, coaching, mentoring en advies. Ontwerp en implementatie van tooling behoort ook tot de mogelijkheden. Bekijk bijvoorbeeld ook Centre of Excellence, Project Programma en Portfolio Offices, MS Project & Project Online, en De 7 eigenschappen van effectieve projectmanagers.

Wat wordt uw volgende stap?

Wilt u deelnemen aan een open training? Schrijf dan in op één van onze maandelijkse 100 open trainingen. Wilt u uw organisatievraag liever met één van onze adviseurs bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij denken met u mee!

Advies op maat? Offerte? Wij denken met u mee!
030-2211987

Wij werken o.a. voor

We denken met u mee!

Wilt u telefonisch van gedachten wisselen over de mogelijkheden tot samenwerking met Global Project Performance? Wij denken met u mee!