Met welke methodiek wilt u uw organisatie en projectprestaties verbeteren?

Gemeenschappelijke taal en werkroutines, efficiënt, effectief en verbeterbaar

Methodieken zoals projectmatig werken, PRINCE2, MSP, MOP, PRINCE2 Agile, Agile PM en IPMA kunnen een grote bijdrage leveren aan het ontwikkelen van een maatwerkaanpak voor uw organisatie en het ontwikkelen van effectieve en efficiënte projectmanagement werkroutines. Dit is belangrijk want mensen zijn van nature gehecht aan gewoontes en de "status quo". Met methodieken maakt u uw organisatie en aanpak transparant en verbeterbaar. Ze ondersteunen de ontwikkeling van gemeenschappelijke taal en cultuur. Organisaties die dit spel in de vingers hebben, herken je in een oogwenk. Om overzicht te brengen in het "oerwoud" van methodieken hebben we deze gegroepeerd in 12 verbeterdisciplines van projectmatig werken en projectmanagement tot verandermanagement en portfoliomanagement.

Alleen maatwerk leidt naar uw doel

Standaard methodieken werken! De sleutel tot succes is het effectief en efficiënt op maat maken voor uw organisatie, branche of functionele discipline. Dit vereist een holistische, situationele en persoonsgerichte aanpak. Maar ook een goed plan en leiderschap om de beoogde transformatie en resulterende voordelen te kunnen behalen. Wij bieden 5 incompany maatwerkoplossingen om u te ondersteunen bij het realiseren van uw doelstellingen.

Geaccrediteerd advies & consulting
Meer dan 100 trainingen
Mentoring, coaching en ondersteuning
Advies op maat? Offerte? Wij denken met u mee!
030-2211987

Methodieken in de Praktijk bij KPMG

"Gebruik een methode die voor iedereen duidelijk is. Leg het voordeel van de methode duidelijk uit. Train de mensen en monitor het gebruik van de methode. Stuur waar nodig bij."
René Koets, KPMG

Wij werken o.a. voor

We denken met u mee!

Wilt u telefonisch van gedachten wisselen met één van onze specialisten op het gebied van management methodieken? Wij denken graag met u mee! Bel ons of mail ons uw gegevens en vraag.