Methodieken

Waarom zou u zelf het wiel uitvinden als u kunt profiteren van de praktijkervaringen van duizenden anderen die u zijn voor gegaan? Op deze pagina treft u een overzicht van managementmethodieken voor elk van de 12 verbeterdisciplines in ons portfolio.

Wilt u hulp bij het vertalen en op maat maken van methodieken specifiek voor uw organisatie? Neem dan even contact met ons op. Met onze holistische aanpak en vele jaren ervaring slaan we al jaren de brug naar de praktijk van onze klanten in de publieke en de private sector.

Wij maken methodieken op maat voor uw organisatie
Wij reduceren bureaucratie en versnellen verandering
Uw organisatie realiseert meetbare prestatieverbetering

Mogen we met u mee denken?

Wilt u project- en verandermanagement professionaliseren in uw organisatie?

Leg uw vraag dan geheel vrijblijvend voor aan één van onze adviseurs.

Dan denken we met u mee over de beste oplossing.

 

030-2211987

Contact opnemen

Waar is in uw organisatie het meeste winst te behalen?

Met onze integrale portfolio van adviesdiensten en trainingen op het gebied van project- en verandermanagement kunnen we u ondersteunen met elke change uitdaging. In welke van de onderstaande 12 verbeterdisciplines is in uw organisatie het meeste winst te boeken?

Unieke holistische aanpak

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van management methodieken voor het specialisme en de cultuur van uw organisatie. Om maximaal aan te sluiten op de praktijk hanteren we daarbij een holistische aanpak. Afhankelijk van de specifieke situatie in uw organisatie liggen de kansen meer op het ene of andere aspect van de projectomgeving en haar mensen.

Continu verbeteren

Professionaliseren van project- en verandermanagement is over het algemeen een proces waarbij de organisatie diverse ontwikkel stadia door maakt. De stap van een organisatie die enkel op individuele personen leunt naar een organisatie met heldere standaards en ondersteunende cultuur is daarbij een eerste stap. Is de eerste stap gezet dan ligt de weg open naar steeds betere prestaties.

 

Leiderschap en Cultuur

De professionalisering van project- en verandermanagement vraagt ook om een aangepaste mindset van het management en de directie. Zij drukken een belangrijke stempel op het draagvlak en de borging van een professionele aanpak op basis van best practice. Specifiek voor deze doelgroep verzorgen we laagdrempelige interactieve awareness workshops.

Prioriteren van verbeteringen

Ook de inzet van P3M3 Assessments geven de leiding van uw organisatie een 360-graden doorkijk in de volwassenheid, sterktes, zwaktes en verbeterkansen. Hiermee hebben zij een effectief middel om investeringen in verdere professionalisering te richten op die aspecten waar voor de organisatie het meeste winst te behalen is.

Mogen we met u mee denken?

Wilt u project- en verandermanagement professionaliseren in uw organisatie?

Leg uw vraag dan geheel vrijblijvend voor aan één van onze adviseurs.

Dan denken we met u mee over de beste oplossing.

 

030-2211987

Contact opnemen