Onze diensten

Alle diensten onder één dak
Waarom zou je investeren in trainingen als deze niet aantoonbaar leiden tot prestatieverbetering van uw organisatie, afdeling of team? Daarom leveren wij alle diensten die nodig kunnen zijn om uw organisatie naar het gewenste volwassenheids- en prestatieniveau te leiden.

Een training is pas het begin

Tijdens onze trainingen worden mensen geïnspireerd en getraind in het werken met de best practices. Na afloop van de training komen mensen weer terecht in de waan van de dag en in vaak diep gewortelde organisatieculturen en gedragspatronen. Wij helpen onze klanten na afloop van de training om de beoogde prestatieverbeteringen te realiseren en te borgen met een compleet pakket van diensten.

Introductie workshops

Oriënteert u zich op de beste manier om de bijdrage van projecten en veranderingen te vergroten? Wilt u interne stakeholders betrekken bij het bepalen van de richting en het ambitieniveau? Dan is een introductie workshop vaak een goede start. De workshops maken we volledig op maat. 

Incompany training

Wilt u trainingen graag toesnijden op de specifieke context van uw organisatie? Kies dan voor één van 3 soorten incompany trainingen: incompany training basis, incompany training plus en Trainen om te Transformeren. Lees hier meer over onze unieke incompany aanpak

Implementatie workshops

Onze incompany trainingen worden afgesloten met een concreet actieplan om de belangrijkste lessen uit de training in de praktijk te gaan brengen. Enige tijd na afloop van de training organiseren we implementatie workshops om resultaten te delen en verdere verbetering te ondersteunen.

Mentoring

Hebben uw teams een steuntje in de rug of voorbeeld nodig om nieuwe vaardigheden met vertrouwen te gaan beproeven? Dan kan mentoring een goede oplossing bieden. Onze senior trainer consultants kunnen voor doen hoe je een stuurgroep meeting leidt of bijvoorbeeld een risicoanalyse faciliteert.

Coaching

Competentieontwikkeling werkt het best als mensen zelf uitvinden hoe ze bepaalde taken toe moeten passen. Soms helpt het als ze een klankbord hebben in de vorm van een coach. Dan worden de juiste vragen gesteld die nodig zijn om het eigen prestatiepotentieel te ontsluiten.

Open training

Wilt u de medewerkers van uw organisatie de mogelijkheid bieden om maandelijks door heel Nederland deel te nemen aan open trainingen op het vakgebied van projectmanagement? Maak dan gebruik van de mogelijkheden die ons open rooster met meer dan 200 trainingen en certificeringen.

Certificering

Certificering is een krachtig middel om het inzicht, de kennis en de vaardigheden van uw management en medewerkers te sturen, te monitoren en te bevestigen. Wij bieden examentraining voor alle gangbare methodieken op het vakgebied van projectmanagement. Bij elk van onze 12 verbeterdisciplines treft u een overzicht van de meest gangbare certificeringen.

P3M3 Maturity Assessments

Wilt u weten of uw organisatie is gegroeid in project-, portfolio- of verandermanagement? Wilt u het management en uw teams betrekken bij de kwaliteitsverbetering van projectmanagement? Organiseer dan samen met ons een P3M3-assessment. Zo komt u tot geïnformeerde en breed gedragen verbetervoorstellen.

Organisatieadvies

Wilt u koers bepalen en een visie ontwikkelen voor de projectbesturing van uw organisatie? Loopt u tegen uiteenlopende interne meningen aan en wilt u graag onafhankelijk advies? Wij denken met u mee! We zijn onafhankelijk en borgen prestatieverbetering op korte en lange termijn.

Verandermanagement

Hebt u de ervaring of capaciteit niet in huis om de transformatie van project-, portfolio- en verandermanagement te leiden? Wij leveren ervaren senior verandermanagers die met gezag en op een inspirerende en betrokken manier samen werken met uw leiderschap en teams om duurzame prestatieverbeteringen te realiseren.

Opzetten PMO, Projectbureau en Centre of Excellence

Is er behoefte aan verbetering van de informatieverstrekking zodat uw management op tijd de juiste besluiten kan nemen op basis van de juiste informatie? Een professioneel PMO voorziet hierin. Uw projectmanagers en stuurgroepen besparen kostbare tijd zodat zij zich kunnen richten op hun kerntaken: het leiden van veranderingen en het betrekken van stakeholders. Lees meer bij Project Programma en Portfolio Offices over onze dienstverlening.

Advies op maat? Offerte? Wij denken met u mee!
030-2211987

Wij werken o.a. voor

We denken met u mee!

Wilt u telefonisch van gedachten wisselen over de mogelijkheden tot samenwerking met Global Project Performance? Wij denken met u mee!